Η Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: «Βάζουν στο κάδρο τον Σημίτη» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι εστάλη στη Βουλή η δικογραφία για τις μίζες του Γιάννου.

Στο ρεπορτάζ της Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Ποιοι και πώς εμπλέκουν τον πρώην πρωθυπουργό στις προμήθειες των φρεγατών και του C4i.

– Κατάθεση – φωτιά για την ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων του 2004: «Xάσαμε τη συμφωνία γιατί εμείς στοχεύσαμε χαμηλά, ενώ οι Αμερικανοί στόχευσαν κατευθείαν στον υπουργό Εσωτερικών και στον πρωθυπουργό».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Νίκος Ζήγρας: «Δεν με άκουσε ο Ακης όταν του έλεγα να μην μπλέξει με τη Βίκυ».

– Αγωγή κατά της Χρυσής Αυγής από τη μητέρα του Μάνου Καπελώνη ο οποίος είχε δολοφονηθεί έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο: «Στη μνήμη του γιου μου γίνεται προσκλητήριο μίσους και διχασμού».

– Τι βρήκαν οι Αρχές στη γιάφκα του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου. 10 βιβλία – βόμβες ετοίμαζε ο 29χρονος τρομοκράτης.

– Ο Αλ. Φλαμπουράρης για τους «53» του ΣΥΡΙΖΑ: «Ποτέ μια διαφοροποιημένη άποψη δεν ήταν “απέναντι” και ποτέ δεν εμπόδιζε την ενιαία μας δράση. Και όποιος είχε θεμελιώδεις διαφωνίες έφευγε».

Μαρία Σπυράκη: «Μας προβληματίζει έντονα το γεγονός ότι η κυβέρνηση πλέον χωρίς αιδώ στήνει παρακράτος».

– Υπόθεση Λαυρεντιάδη: Ο Λαυρέντης, η TRIPKO και το… ίδρυμα στις Μπαχάμες.

– Μάχη κληρονόμων για την περιουσία Βγενόπουλου και οι εξελίξεις στα ανοικτά δικαστικά μέτωπα.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ερωτας στα κόκκινα για Ελένη – Αλμπέρτο! Ανθρακες ο… χωρισμός Φουρέιρα – Μποτία. Η σαγηνευτική τραγουδίστρια και ο άσος του Ολυμπιακού εξακολουθούν να είναι μαζί, διαψεύδοντας τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν βάλει τέλος στη σχέση τους.

– «Ο Κρις δεν μου έχει δώσει αφορμή να τον ζηλέψω». Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, λίγο πριν από την πρεμιέρα της στον «Γλάρο», μιλά στην «R» για το νέο της «στοίχημα», τα θέλω της, αλλά και για τον σύντροφό της Κ. Ραντάνοφ.

– Ειδύλλιο… μικρού μήκους. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έζησε με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Success story» Φιόνα Γεωργιάδη μια σχέση γεμάτη πάθος, η οποία όμως έληξε πρόωρα.

– Επόμενο βήμα ο γάμος: Ο Δημήτρης Σταρόβας και η Αννα Σταθάκη απολαμβάνουν τη συγκατοίκησή τους και σχεδιάζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

– Γιώργος Κιμούλης: «Αν χαθεί το πάθος, χάθηκες!».

– Ταξίδι – αστραπή. Ο φακός της «R» απαθανάτισε τον Κώστα Σόμμερ στην αγκαλιά της αγαπημένης του Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, την οποία στερήθηκε λόγω γυρισμάτων του «Survival».

– «Περιμένουμε κοριτσάκι!». Η Θεοδώρα Βουτσά μάς αποκαλύπτει από το Αμστερνταμ, όπου βρίσκεται, το φύλο του μωρού που θα αποκτήσει με τον σύντροφό της Νίκο Πατινιωτάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ