Η Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: «Oλη η αλήθεια για τα F-16!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία δημοσιεύει 10 ερωτήσεις και απαντήσεις για την αναβάθμιση των ελληνικών πολεμικών αεροσκαφών.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το απόρρητο έγγραφο για τις τουρκικές παραβιάσεις που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Επιχειρηματική αποστολή από τις ΗΠΑ. Έρχονται στην Αθήνα 12 εταιρείες για συζητήσεις.

– Ο Κυριάκος στις Βρυξέλλες. Το παρασκήνιο των συναντήσεων με Γιούνκερ και επτά επιτρόπους.

– Η «διπλωματία» της Μπέττυς Μπαζιάνα στην Ουάσιγκτον.

Χριστόφορος Βερναρδάκης – Υπουργός Επικρατείας: Πρόσκληση στη Δημοκρατική Συμπαράταξη να αλλάξει θέση και να ψηφίσει τώρα την απλή αναλογική.

Μάκης Βορίδης: «Το μόνο διασκεδαστικό ήταν να βλέπεις τον Τσίπρα να υμνεί τον Τραμπ».

– Σοκάρουν οι φωτογραφίες που είχε στο κινητό του ο τζιχαντιστής. Ποιους άλλους αναζητούν οι ελληνικές Αρχές μετά τη σύλληψη του Σάντι Αλ Μούσα στην Αλεξανδρούπολη.

– Εγκλημα στο Β’ Νεκροταφείο. Το άγνωστο δράμα της 32χρονης Δώρας.

– Ο Τζωρτζάτος… φούρναρης. Ο φακός της «R» «συνέλαβε» τον «Σταμάτη» της 17Ν στους φούρνους των φυλακών Κορυδαλλού.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η εξομολόγηση του Γρηγόρη. Ο Γ. Αρναούτογλου μιλά για όλα στην «R». Ο δημοφιλής παρουσιαστής αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως δεν ζει πια μαζί με την Κατερίνα Κόκλα. Ολο το παρασκήνιο για το ριάλιτι του ΑΝΤ1: Οι δύσκολες συνθήκες και ο τυφώνας που απείλησε την αποστολή.

– «Εχω περάσει κρίση στον γάμο μου… αλλά τα τελευταία χρόνια είμαι περισσότερες ημέρες στην Αθήνα, οπότε αυτό μειώνει το πεδίο των συγκρούσεων», λέει στην «R» η Βίκυ Χατζηβασιλείου, λίγο πριν από την πρεμιέρα της δυνατής εκπομπής της «Πάμε πακέτο».

– «Υπάρχουν σύννεφα στη σχέση μας». Η Κλέλια Μενελάου παραδέχεται στην «R»πως δοκιμάζεται ο έρωτάς της με τον ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη, λόγω της απόστασης που τους χωρίζει.

– Ο πελαργός έρχεται για Ελεάνα – Δημήτρη. Η τραγουδίστρια Ελ. Παπαϊωάννου και ο μπασκετμπολίστας Δ. Βεργίνης σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

– Γάμος και βάφτιση μαζί! Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Μήτρογλου και η σύντροφός του Νίκη σχεδιάζουν να παντρευτούν την ημέρα που θα βαφτίσουν τον γιο τους.

– Μαζί μόνο για το παιδί! Παρά τις φήμες που θέλουν την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου να είναι πάλι ζευγάρι, το περιβάλλον τους το διαψεύδει.

– Mamma mia. Η Αθηνά Οικονομάκου, μετά την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της, εγκαταστάθηκε μόνιμα στο σπίτι του συντρόφου της Φίλιππου Μιχόπουλου στην Κηφισιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ