Η Real News σήμερα

Η Real News σήμερα

Με τίτλο: “Εκανε έξαλλο ακόμη και τον Στουρνάρα!” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αναφέρεται σε οργισμένα τηλεφωνήματα του Αντώνη Σαμαρά σε Λαγκάρντ και Ευρωπαίους ηγέτες για να “μαζέψουν” τον Τόμσεν. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τους “καυτούς” διαλόγους του υπουργού Οικονομικών με τον ελεγκτή του ΔΝΤ για νέα μέτρα, απολύσεις και “εκπτώσεις” στο πετρέλαιο θέρμανσης. 

Η Realnews στο εκτενές της ρεπορτάζ αναφέρεται “στο “κίνημα” υπουργών και βουλευτών κατά της τρόικας”, καθώς και στο ελληνικό σχέδιο για το χρέος το οποίο προβλέπει “επιμήκυνση των δανείων έως το 2064”.

Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης παραλληλίζει την επονείδιστη «διανομή» της Ελλάδας μεταξύ Τσώρτσιλ και Στάλιν, τον Οκτώβριο του 1944, με τη σημερινή ωμή υπαγωγή της στη Μέρκελ της τρόικας και στη Λαγκάρντ του ΔΝΤ. Σημειώνει όμως ότι ο ελληνικός λαός θα αποτινάξει και πάλι τον ξένο ζυγό, ίσως όχι, όπως τότε, με ένοπλη αντίσταση, αλλά σίγουρα με την επαναστατική ψήφο των νέων όλων των ηλικιών…

Στη Realnews μπορείτε επίσης να διαβάσετε:

– Φάκελος “αμαρτωλά” υποβρύχια: Η επιστολή-φωτιά του “επενδυτή” Σάφα προς τον Βενιζέλο φωτίζει το παρασκήνιο της συμφωνίας για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

– Ψάχνουν τον Πάλλη και στην Πορτογαλία. Ο άνθρωπος με τα 1.000 πρόσωπα. Ο σμηνίας που έγινε εφοπλιστής χωρίς… πλοία και έχει στην κατοχή του μαχητικά αεροσκάφη, τανκς και χιλιάδες πολεμικά όπλα.

– Γερμανικό “φιλοδώρημα”: Μας δίνουν 9 δισ. ευρώ για να ξεχάσουμε αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο.

– Ανδρέας Παπαμιμίκος, γραμματέας ΝΔ: “Δεν μπορούμε να συζητάμε για τρίτο μνημόνιο τώρα που η χώρα αρχίζει να στέκεται στα πόδια της”.

– Νίκος Κωνσταντόπουλος: “Οι εκλογές δεν είναι μέσο εκβιασμού, είτε προς τους πολίτες, είτε προς τους δανειστές”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη (Αποκλειστικό):

“Μεγάλες μάχες στο Βερολίνο. Του ανταποκριτού μας: Η Μέρκελ κρύβεται, ο Στουρνάρας την ψάχνει. Ο Σόιμπλε αγνοείται. Τελεσίγραφο του Ελληνικού Εξτρατευτικού Σώματος: “Ή μας βγάζετε από το Μνημόνιο το 2064, ή θα μας έχετε υπό επιτήρηση έως το 2015”.

Πανικός στην Μπούντεσμπανκ: “Δώστε στους Ελληνες ό,τι θέλουν αρκεί να φύγουν απ’ τις μπυραρίες μας”. Για ό,τι νεώτερο, θα σας ενημερώσουμε…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– “Ζω σαν να είμαι 18 ετών!”. Η Ναταλία Γερμανού ανοίγει την καρδιά της στην “R”. “Θα κρατούσα κρυφή μια σχέση μου μόνο αν αυτή δημιουργούσε σκάνδαλο” – “Στον Μάνο με κέρδισε η ειλικρίνεια. Δεν προσπάθησε να μου παραστήσει το καλό παιδί”.

– Ξέγνοιαστες στιγμές για τον Τόλη και την Αντζελα. Η οικογενειακή έξοδος στη Βουλιαγμένη και τα χαμόγελα ευτυχίας για τον μεγάλο τραγουδιστή και την όμορφη βουλευτίνα.

– Βλάντιμιρ Βάις: Ο άσος του Θρύλου ντύνεται γαμπρός. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού παντρεύεται τον Δεκέμβριο την αγαπημένη του Μαρτίνα.

– Βίκυ Σταυροπούλου-Κωνσταντίνος Κακούρης: Ερωτας στο θεατρικό σανίδι.

– Σπύρος Παπαδόπουλος: “Ηθελα η εκπομπή μου να παραμείνει σε κρατικό κανάλι, παρότι αμειβόμουν με το ένα τρίτο των χρημάτων που θα έπαιρνα σε κάποιον ιδιωτικό σταθμό”.

– Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο βουλευτής Κώστας Κατσαφάδος και η Νόρα Μιχαλολιάκου βάζουν βέρα στο δεξί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ