Η Παραλία: Η ένταση με την Υπατία και τον Γιώργο συνεχίζεται – Δείτε το τρέιλερ από το νέο επεισόδιο

Ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η παραλία». Απόψε στο 14ο επεισόδιο, η Υπατία έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Χάρι.

Πάει καιρός πια από τη μέρα που ο Καραχάλιος ξεκίνησε να ερευνά την υπόθεση και υφίσταται πλέον πιέσεις για τον εντοπισμό του δολοφόνου. Ο Διονύσης συναντά την Καίτη εν αγνοία του Παύλου, παρακαλώντας την να τον αφήσει ήσυχο.

Η Υπατία, ανήσυχη και εκνευρισμένη από τον Γιώργο, ζητά χρόνο για να ηρεμήσει προκειμένου να μην αντιληφθούν οι γονείς της ότι υπάρχει ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Τα συμβάντα που συγκλονίζουν τον κόσμο εκείνη την περίοδο δεν αφήνουν τους χίπηδες αδιάφορους. Έχοντας βρει καταφύγιο στην παραλία των Ματάλων, προσπαθούν να ξεφύγουν από τη σκληρή πραγματικότητα που επικρατεί γύρω τους.

Άραγε θα καταφέρει η ουτοπική παραλία να διατηρήσει την αύρα της παραδεισένιας της υπόστασης ή θα υπερισχύσουν η μισαλλοδοξία και ο διχασμός που πλήττουν την κοινότητα του χωριού;

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 22:45

Επεισόδιο 15: Το σκληρό, ανομολόγητο παρελθόν, χτυπά όλο και πιο απαιτητικά πλέον την πόρτα του Χάρι, διαμορφώνοντας τη συμπεριφορά του στο παρόν. Η Υπατία με τον Γιώργο έχοντας ηρεμήσει πια, αποφασίζουν να ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα στη Μαρία σχετικά με τον επικείμενο γάμο τους. Ο Διονύσης φαίνεται πλέον αποφασισμένος να διακόψει τη σχέση του γιου του με την Καίτη, κάτι που ίσως δημιουργήσει ρήγμα στην οικογένεια. Η πίεση που υφίσταται ο Λοΐζος για την απομάκρυνση των χίπηδων και την παρεμπόδιση των αδειών για το ξενοδοχείο του Αρχοντάκη, τον οδηγεί σε ακραίες ενέργειες. Ο Γράντος, απροσδόκητα, σώζει την Τες από μια δυσάρεστη κατάσταση, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά. Οι ερωτήσεις του Καραχάλιου σχετικά με τις παρανομίες του κοινοβίου της Παραλίας προκαλούν ανησυχία στην κοινότητα των χίπηδων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ