Βίντεο: Πέταξε τα ρούχα του και περπατούσε ανέμελος στο αεροδρόμιο Ντάλας-Φορτ Γουόρθ

Ένας γυμνός άνδρας συνελήφθη τη Δευτέρα (18/9), αφού οι ταξιδιώτες τον εντόπισαν να διασχίζει ανέμελος και χαμογελαστός το διεθνές αεροδρόμιο Ντάλας-Φορτ Γουόρθ.

Το βίντεο που τράβηξε τα βλέμματα δείχνει τον άνδρα – χωρίς αποσκευές, παπούτσια ή ρούχα – να περνά αργά από ένα κατάστημα εστίασης γύρω στις 22:15 μέσα στο Terminal C του αεροδρομίου, το οποίο εκτελεί αποκλειστικά πτήσεις της American Airlines.

Ένας έκπληκτος περαστικός απαθανάτισε τη στιγμή περνώντας δίπλα από τον άνδρα, ο οποίος δεν έδινε σημασία στα περίεργα βλέμματα που στόχευαν προς την κατεύθυνση του.

«Υπάρχει ένας γυμνός άντρας στο αεροδρόμιο», ένας άλλος ταξιδιώτης που βιντεοσκοπεί μπορεί να ακουστεί να λέει. Ο γυμνός άνδρας κουνάει αμέσως το κεφάλι του προς την κάμερα και δείχνει το δάχτυλό του.

“Ναι! Ο άνθρωπος μου!” σχολιάζει ο βιντεογράφος άναυδος με το θέαμα. Σύντομα συνελήφθη από το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του αεροδρομίου DFW και παραλήφθηκε για αξιολόγηση ψυχικής υγείας, δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ