Η Μάγισσα: Έρχεται με δύο επεισόδια ανά εβδομάδα

Ακόμα μεγαλύτερη δόση… μαγείας στο τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να δώσει την προσεχή σεζόν ο ΑΝΤ1. Η «Μάγισσα», πριν ακόμα βγει στον αέρα, μεγαλώνει σε αριθμό επεισοδίων και απλώνεται σε όλο το εύρος της τηλεοπτικής περιόδου.

Αναστάσης Ροϊλός: «Αν αυτό που πάθαμε με τις Μέλισσες ήταν κάτι δυνατό, αυτό με τη Μάγισσα είναι επί 100»

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, η διοίκηση του ΑΝΤ1, κατόπιν συζητήσεων με τους συντελεστές της «Μάγισσας» και τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη, αποφάσισε να εγκρίνει επιπλέον 12 επεισόδια για τη «Μάγισσα». Ετσι, τα 60 επεισόδια που είχαν εγκριθεί αρχικά, αυξάνονται συνολικά σε 72. Με συχνότητα μετάδοσης δύο επεισοδίων την εβδομάδα, η «Μάγισσα» θα καλύψει με τον αριθμό αυτό το σύνολο της σεζόν από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως το καλοκαίρι του 2024.

Η απόφαση για την επέκταση της «Μάγισσας» ήρθε σχεδόν ταυτόχρονα με τη δημοσιοποίηση του πρώτου τρέιλερ, που προκάλεσε διθυραμβικά σχόλια. Με διάρκεια σχεδόν 2 λεπτά, το πρώτο διευρυμένο τρέιλερ αποκαλύπτει τα «μαγικά» του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου και των σεναριογράφων Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη, με υπόκρουση την πρωτότυπη μουσική του Alex Sid, και δίνει ένα πρώτο δείγμα για τα εντυπωσιακά γυρίσματα στα κάστρα της Μάνης.

Η Μάγισσα: Οι πρώτες φωτογραφίες και η περιγραφή των χαρακτήρων των δύο οικογενειών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ