Η «Μάγισσα 2» κάνει… βουτιά 100 χρόνια πριν

Σε εξέλιξη οι συζητήσεις στον ΑΝΤ1 για τον δεύτερο κύκλο της σειράς εποχής. Η ιστορία μάς μεταφέρει έναν αιώνα πίσω, στο 1715. Τα σχέδια του καναλιού για τη νέα σεζόν. Μια ακόμη μεγαλύτερη βουτιά στα βάθη των αιώνων θα περιλαμβάνει ο δεύτερος κύκλος της «Μάγισσας», που βρίσκεται ήδη σε φάση συζητήσεων ενόψει της προσεχούς σεζόν.

Την ώρα που μαίνεται η σύγκρουση ανάμεσα στους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες στη Μάνη του 1817, η δεύτερη σεζόν θα μας μεταφέρει σε διαφορετικό ιστορικό πλαίσιο. Οπως έχει ήδη αποκαλύψει η Realnews, η «Μάγισσα 2» θα αποτελεί πρίκουελ του πρώτου κύκλου, θα αφορά δηλαδή το πριν και όχι τη συνέχεια της ιστορίας. Πόσο πίσω θα μας μεταφέρει στον χρόνο; Σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο που έχουν κατά νου η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης για το δεύτερο μέρος της σειράς θα κάνει ένα μεγάλο χρονικό άλμα, μεταφέροντας τη δράση όχι μερικά χρόνια, αλλά έναν ολόκληρο αιώνα πίσω.

Με βουτιά 100 ετών, η νέα ιστορία θα πιάσει το νήμα από τους προγόνους των ηρώων, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο μια διαφορετική ιστορική περίοδο για τη Μάνη, τότε που ήταν ενετοκρατούμενη, ενώ τοποθετείται περίπου στο 1715, όταν οι Ενετοί δέχθηκαν επίθεση από τους Οθωμανούς και μετά από πολύμηνες και σκληρές μάχες τελικά εκδιώχθηκαν από τη Μάνη. Στη νέα ιστορία, εκτός από το ιστορικό πλαίσιο, όπως είναι λογικό, θα είναι πλήρως ανανεωμένο και το καστ της σειράς. Οι συζητήσεις για τον δεύτερο κύκλο της «Μάγισσας» έχουν ήδη ξεκινήσει στον ΑΝΤ1.

Παρά το υψηλό κόστος της, που σε κάθε περίπτωση αναμένεται να αναθεωρηθεί προς τα κάτω, η σειρά εποχής πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την αναγέννηση της prime time του ΑΝΤ1, καθώς και την καθαρή πρωτιά που κερδίζει το κανάλι κατά τις ημέρες μετάδοσής της. Την ίδια στιγμή και ενώ το πλάνο «season 2» βρίσκεται πάνω στο τραπέζι, ο δρόμος της «Μάγισσας» προμηνύεται μακρύς και εκτός Ελλάδας.

Οι επαφές του Ομίλου ΑΝΤ1 με το Netflix συνεχίζονται με θετικό πρόσημο, ενώ αναμένεται σύντομα να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Με το βλέμμα στην επόμενη σεζόν, ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει να επιστρέψει σε ένα πιο πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, που αποτελεί άλλωστε παραδοσιακά και το DNA του σταθμού, με γνώμονα να επιτευχθεί η κατάλληλη ισορροπία. Το κανάλι θα συνεχίσει να επενδύει στη μυθοπλασία με προσεκτικά επιλεγμένες σειρές, αναζητώντας και κωμωδίες εκτός από δράματα, ενώ στόχος είναι να επαναφέρει και άλλες τυπολογίες προγράμματος, όπως τα λαμπερά σόου και τα ριάλιτι, στην κατάλληλη δοσολογία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ