Αργύρης Πανταζάρας: «Κάθε ταξίδι μας είναι ταξίδι του μέλιτος»

Ο Αργύρης Πανταζάρας, λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο του στην Κωνσταντινούπολη με την αγαπημένη του Σίσσυ Τουμάση, μιλά αποκλειστικά στην «R».

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

Λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο τους, οι νιόπαντροι Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τις δύο παραστάσεις του έργου «This is not Romeo & Juliet», που θα ανέβει το επόμενο Σαββατοκύριακο στη σκηνή του θεάτρου «Αριστοτέλειον». «Είναι μια παράσταση που δημιουργήθηκε μέσα στην περίοδο της πανδημίας και τη στήριξε ο κόσμος.

Ήταν η πρώτη παράσταση live streaming που πραγματοποιήθηκε σε πραγματικό χρόνο με την ώρα μετάδοσης, χωρίς κοινό στην αίθουσα, και πέτυχε καλλιτεχνικά τον σκοπό της. Σμιλεύτηκε στη Θεσσαλονίκη τότε και τώρα επιστρέφει στην πόλη που την αγάπησε για να αποτίσει φόρο τιμής στους κατοίκους της που την αγκάλιασαν και τη στήριξαν στα πρώτα της βήματα», εξηγεί στη Realnews o πρωταγωνιστής Αργ. Πανταζάρας, ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε το έργο.

Για τον ταλαντούχο ηθοποιό, το έργο αυτό, που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό του Σαίξπηρ, με λόγο σχεδόν ποιητικό, περιγράφει απόλυτα αυτό που ζουν εκείνος και η συμπρωταγωνίστρια και σύζυγός του, Σ. Τουμάση: «Η παράσταση αποτελεί μια κραυγή δύο ανθρώπων, δύο ηθοποιών που αρνούνται να παίζουν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα, γιατί γνωρίζουν το τέλος. Γνωρίζουν ότι στο τέλος θα πεθάνουν και δεν θέλουν να συμβεί αυτό. Επιλέγουν να ζήσουν. Το έργο αποτελεί άσμα για τη ζωή και τον έρωτα και εμείς είμαστε το υπαρκτό παράδειγμα ότι οι ηθοποιοί της παράστασης προτίμησαν τον έρωτα».

Ρομαντική συνύπαρξη

Ο βραβευμένος με το βραβείο Χορν ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών», και η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», που μεταδίδεται από το ίδιο κανάλι, αιφνιδίασαν άπαντες στο τέλος Οκτωβρίου, όταν, ενώ όλοι νόμιζαν ότι πήγαν για αναψυχή στην Κωνσταντινούπολη, εκείνοι επέστρεψαν παντρεμένοι. Ανήμερα της εθνικής επετείου του «Όχι», είπαν το «ναι» και με την επιστροφή στην Αθήνα ο έγγαμος βίος τους ξεκίνησε με φόρτο επαγγελματικών υποχρεώσεων και πολύωρα γυρίσματα, που όμως δεν φαίνεται να πτοούν τον ρομαντισμό του νιόπαντρου ζευγαριού.

«Τα ταξίδια τα ξεκινήσαμε μαζί και μαζί θα τα συνεχίσουμε. Δεν είναι μόνο το ταξίδι του μέλιτος. Κάθε ταξίδι μας είναι ένα ταξίδι του μέλιτος, κάθε στιγμή που περνάμε μαζί. Όπως λέει και ο Ανδρέας Εμπειρίκος, του οποίου τα λόγια πάντα με συγκινούν, “Αγάπη μου, σε αγαπώ, και θα ’ναι το ταξίδι μας σαν ανοιξιάτικη πομπή των μύρων”», λέει στην «R» ο ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ