Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Ένας νέος εφιάλτης ξυπνά για την Χάιδω

Νέες ανατροπές έρχονται στη σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς, σύμφωνα με νέο spoiler που κυκλοφόρησε.

Σύμφωνα με το περιοδικό MyTv η έκβαση της δίκης θα φέρει εκπλήξεις και ανατροπές σε όλους τους ήρωες. Ο Φίλιππος, η Βασιλική, ο Παρασκευάς, αλλά και ο ετεροθαλής αδελφός του θύματος, ο Μιλτιάδης στέκονται στο πλευρό της και καταθέτουν υπέρ της Χάιδως. Παράλληλα, ο Λυκούργος ο οποίος γνωρίζει για τους τρεις φόνους που έχει διαπράξει, είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να καταλήξει στη φυλακή.

Ωστόσο, ένας αδίστακτος και μυστηριώδης άνδρας εμφανίζεται στη ζωή της με μοναδικό σκοπό να την καταστρέψει. Αυτός δεν είναι άλλος από τον αδελφό του πατέρα του Στέλιου και του Σωτήρη Βαφέα. Ο θείος των δύο αδελφών είναι ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής, ο οποίος επέλεξε να αναμειχθεί στην υπόθεση για να εκδικηθεί την Χάιδω, στέλνοντάς την για πάντα στη φυλακή.

Η γυναίκα κατά τη διάρκεια της δίκης έρχεται αμέτρητες φορές σε δύσκολη θέση εξαιτίας αυτού του άνδρα, ο οποίος έχει μετατρέψει τη ζωή της σε κόλαση. Η Χάιδω τρέμει ότι ο τιμωρός της μπορεί να ανακαλύψει όλη την αλήθεια, γεγονός που θα σημάνει αυτόματα και την απόλυτη καταδίκη της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ