Η Γη της Ελιάς: Η Μάρθα αποφασίζει να αυτοκτονήσει

Η Γη της Ελιάς έχει κερδίσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού. Τα επεισόδια της σειράς προβάλλονται κανονικά μέσα στις γιορτές και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής 26/12

Ένας καινούριος εργάτης, ο Λεωνίδας (Ραφαήλ Καρυωτάκης), πιάνει δουλειά στους ελαιώνες τον Βρεττάκων. Η Μαρία και η Μαργαρίτα παλεύουν να πείσουν την Αθηνά να μην πουλήσει το μερίδιό της στον Ισίδωρο.

Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Ισμήνη πως έχει έρθει κοντά με τη Χάιδω κι εκπλήσσεται από την αντίδρασή της. Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι του Αποστόλη και του κάνει πρόταση να γυρίσει στο ελαιοτριβείο, αλλά εκείνος αρνείται. Η Ιουλία με τον Γιώργη αποφασίζουν να κάνουν μια… παρανομία.

Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ότι ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για να σκοτώσουν τον Κεφαλά στη φυλακή ήταν ο Ανέστης και βάζει τον Δημήτρη να τον τιμωρήσει. Παρά τις ενστάσεις της Αθηνάς, η Μαρία βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή και μιλάει για το κίνητρο του φόνου. Η Μάρθα δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί το παρελθόν της και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ