Νατάσα Θεοδωρίδου: Αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με την Ελένη Μενεγάκη

Είναι γνωστό ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι κουμπάρα και πολύ καλή φίλη με την Ελένη Μενεγάκη. Πότε και πώς γνωρίστηκαν όμως; Το αποκάλυψε η τραγουδίστρια, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» του MEGA.
“Με την Ελένη Μενεγάκη γνωριστήκαμε πολύ παλιά, στη Θεσσαλονίκη. Είχα πάει να τραγουδήσω στον “Πρωινό καφέ”, που είχαν έρθει τότε και έτσι γνωριστήκαμε και κολλήσαμε. Η χημεία μας προέκυψε από την πρώτη στιγμή. Πολύ γέλιο, πολύς χαβαλές, πολύ χαλαρά πράγματα, όπως ξέρω εγώ ότι είναι η Ελένη”, είπε για τη γνωριμία της με την Ελένη Μενεγάκη.

“Η πρόταση που δέχτηκα για το X-Factor ήταν για την κριτική επιτροπή. Και είπα ότι αν ήταν να πάω στην τηλεόραση, θα πήγαινα να κάνω την παρουσιάστρια και όχι την κριτή”, είπε σχετικά με όσα είχαν ακουστεί ότι θα αναλάβει την παρουσίαση του X-Factor που έρχεται στο MEGA. “Αν το MEGA μου έκανε πρόταση για την παρουσίαση θα το σκεφτόμουν σοβαρά, αλλά θα ήθελα να κάνω ό,τι θέλω”, πρόσθεσε.

Μιλώντας για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε 10 χρόνια από τώρα, η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε ότι “Σε δέκα χρόνια από τώρα θα ήθελα να είμαι ευτυχής, να γελάω, να ξυπνάω κάθε μέρα και να χαμογελάω, να είναι τα παιδιά μου καλά πάνω απ’ όλα. Γιαγιά δεν θα ήθελα να είμαι. Δεν έχω το δικαίωμα της επιλογής; Δεν θέλω” είπε χαμογελώντας.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τα πρώτα χρόνια της καριέρας της

“Το 1997 που ήρθα στην Αθήνα, είχα πει ότι αν τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα φανταζόμουν θα γυρνούσα πίσω. Όπως και γύρισα. Όταν τελείωσε η σεζόν από τις “Χάντρες” που ήμουν την πρώτη χρονιά, γύρισα Θεσσαλονίκη επειδή δεν είχα κάποια άλλη πρόταση συνεργασίας”, είπε η τραγουδίστρια.

Όπως είπε το πρώτο της σπίτι στην Αθήνα ήταν επιπλωμένο. Έτσι, όταν χρειάστηκε πήρε τις βαλίτσες, τη δική της και της κόρης, και επέστρεψε στην πόλη της .  “Μετά ήρθε η πρόταση για δίσκο” ανέφερε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ