Η Γη της Ελιάς: Εξέλιξη σοκ – Ο Χρήστος πιάνει τη Μυρτάλη με τον Αλέξη στο κρεβάτι

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, ο Χρήστος θα πιάσει στα πράσα στο κρεβάτι τους τη Μυρτάλη και τον Αλέξη, κάτι που θα οδηγήσει το ζευγάρι στον χωρισμό.

H Μυρτάλη, από τότε που απέκτησε ένα σημαντικό μερίδιο στην περιουσία των Βρεττάκων, άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά. Κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν και γι’ αυτό όλοι την προειδοποιούν σχετικά, χωρίς ωστόσο εκείνη να αλλάζει συμπεριφορά.

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η κοπέλα δεν δέχεται παρατηρήσεις και υποδείξεις από κανέναν για το πώς θα φέρεται, με αποτέλεσμα τα μέλη της οικογένειάς της αλλά και οι φίλοι της να απομακρύνονται απ’ αυτήν.

Συνεπώς, η Μυρτάλη αισθάνεται αποξενωμένη απ’ όλους και ζητάει τη συμπαράσταση του Χρήστου. Κάποια στιγμή, όμως, οι δυο τους έχουν έναν πολύ έντονο καβγά και ο νεαρός αποφασίζει να πάει βόλτα, μέχρι να εξομαλυνθεί η ένταση ανάμεσά τους.

Έκτοτε ο Χρήστος απογοητεύεται πιο πολύ από τη συμπεριφορά της αγαπημένης του και, σε συνδυασμό με όσα έχουν προηγηθεί, νιώθει ότι η σχέση τους δεν θα κρατήσει για πολύ. Οι σκέψεις του, βέβαια, θα επιβεβαιωθούν με τον χειρότερο τρόπο. Κάποια στιγμή, γυρίζει στο σπίτι όπου τον περιμένει μία μεγάλη έκπληξη…

Πιάνει στο κρεβάτι που κοιμάται ο ίδιος με τη Μυρτάλη εκείνη και τον Αλέξη να κάνουν έρωτα! Αρχικά, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και στη συνέχεια εξοργίζεται με όσα αντίκρισε. Τότε διαπιστώνει πως του είχε πει ψέματα και όταν τους είδε να κολυμπούν αγκαλιά στην πισίνα του σπιτιού.

Ο νεαρός φεύγει και πηγαίνει κατευθείαν στην ξαδέλφη του, την Ισμήνη, στην οποία εκμυστηρεύεται τα πάντα, με εκείνη να μην μπορεί να πιστέψει όλα αυτά που ακούει. Αργότερα, ο Χρήστος αποφασίζει να μην δώσει στη Μυρτάλη καμία ευκαιρία να του εξηγήσει. Απλά μπαίνει σπίτι, μαζεύει τα ρούχα του και φεύγει.

Την επόμενη ημέρα, η Μυρτάλη, εντελώς αψυχολόγητα, ζητάει τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τον Χρήστο, με τις δύο κοπέλες να μην αργούν να ξανασυγκρουστούν. Ακόμα, η Μυρτάλη, μην μπορώντας να βρει παρηγοριά από κανέναν, αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ