Η Γη της Ελιάς: Δυνατό spoiler από τον “αστυνόμο Κουράκο”

Μεγάλες ανατροπές στη σειρά του MEGA “Η Γη της Ελιάς” προανήγγειλε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μαρτίδης, ο οποίος ενσαρκώνει τον αστυνόμο “Γιώργο Κουράκο”.

Ο αστυνόμος στο τέλος θα τα ανακαλύψει όλα για τις πλεκτάνες της Χάιδως, είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Τι λες Τώρα”.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε εάν ο αστυνόμος Κουράκος θα ανακαλύψει την πλεκτάνη που έχει στήσει η Χάιδω, απάντησε: “Όλα τα ανακαλύπτει στο τέλος αυτός. Θα έχει φοβερές εξελίξεις όσον αφορά τη Χάιδω. Θα υπάρξει παραδοχή από μέρους της αλλά το θέμα είναι ότι  θα έχει και μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Το θέμα είναι πως θα το αντιμετωπίσει η άλλη οικογένεια όταν θα μάθει ότι η Χάιδω έβαλε τον γιο της να πυροβολήσει τον Στέφανο με σκοπό να τον σκοτώσει”

Αποκαλύψεις για τη σειρά “Η Γη της Ελιάς”

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον “έρωτά” του με την τηλεοπτική Ιουλία, προχωρώντας μάλιστα σε… αποκαλύψεις.

“Κάτι θα γίνει με την «Ιουλία» και θα είναι και σοβαρή εξέλιξη” σημείωσε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης, ωστόσο δεν αποκάλυψε πώς θα αντιδράσει ο «Στάθης», τον οποίο υποδύεται ο Πασχάλης Τσαρούχας.

“Στο αποψινό επεισόδιο θα υπάρξει και μια ανατροπή που θα καταλάβετε γιατί το λέω αυτό. Θα την ωθήσει κάτι την Ιουλία να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται και να προχωρήσει” συμπλήρωσε, λέγοντας πως ο αστυνόμος Κουράκος δεν θα έρθει σε σοβαρή κόντρα με τον Στάθη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ