Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήταν καλεσμένος ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε υποστεί ένα ελαφρύ έμφραγμα, που διαπίστωσε αρκετό καιρό μετά.

“Είχα πρόβλημα, η κακή χοληστερίνη ήταν πολύ ανεβασμένη. Ήταν και κληρονομικό. Από ένα σημείο μετά, όταν αποφάσισα να το δω αυτό, άλλαξα τη διατροφή μου, έκοψα το κόκκινο κρέας και τα λιπαρά όσο γινόταν”, είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

“Όταν διαχειρίζεσαι το άγχος που έχεις κάθε μέρα, φτιάχνει η καθημερινότητά σου. Φροντίζεις να μη φορτώνεις τόσο το πρόγραμμά σου και εγώ δεν ασχολούμαι πλέον τόσο με τα προβλήματα των άλλων” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χασαπόπουλος.

“Ένα πρωί έφυγα από την εκπομπή και είχα δύσπνοια και πήγα μόνος μου στο νοσοκομείο. Λέω “γειά σας ήρθα γιατί έχω ένα πρόβλημα και θέλω να το διερευνήσω”. Εκεί, από τις εξετάσεις μου βρήκαν ότι παλαιότερα – χωρίς να το καταλάβω εγώ -είχα περάσει ένα μικροέμφραγμα. Αυτό με έκανε μετά να τα ψάξω όλα τα υπόλοιπα, και εκεί ήρθαν οι μεγάλες αλλαγές. Μετά βάζεις το περπάτημα στη ζωή σου, βάζεις την άσκηση” είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

“Εμένα ο πατέρας μου κάπνιζε πάρα πολύ, από μικρό παιδί. Για εμένα, αυτό ήταν η αιτία να μην καπνίσω καθόλου, με απωθούσε αυτό” σημείωσε ακόμη ο δημοσιογράφος.

Δείτε τι είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ