Η Clickgate διαθέσιμη τώρα και στο κινητό σου!

Η Clickgate διαθέσιμη τώρα και στο κινητό σου!

 

Μετά την πλήρη ανανέωση της ιστοσελίδας της Clickgate LTD, έρχεται η νέα εφαρμογή για κινητά και tablets!

 

Ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές, τα επιπλέον χαρακτηριστικά τους καθώς και να «κατεβάσει» στη συσκευή του σχετικά δείγματα!

 

Μέσα από το μενού blog γίνεται παρουσίαση όλων των επιχειρήσεων που εμπιστεύτηκαν την CLICKAGATE LTD και παραπομπή στις αντίστοιχες αγορές. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα άμεσης αποστολής αιτημάτων προς την ομάδα της Clickgate LTD μέσα από την φόρμα επικοινωνίας.

 

Η εφαρμογή Clickgate είναι διαθέσιμη σε λειτουργικά συστήματα iOS και Android και λειτουργεί σε σε συσκευές iPhones, Android phones και iPads.

 

Εσύ έχεις επιχείρηση και ακόμα να ενημερωθείς για την Clickgate

 

Κατέχοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα των Mobile Application και ακολουθώντας την κατάλληλη τεχνογνωσία, η CLICKAGATE LTD παρέχει ανά περίπτωση σε κάθε πελάτη, καινοτόμες λύσεις αλλά και προτάσεις προσαρμοσμένες στις δικές του ανάγκες.

 

Mobile Applications για ξενοδοχεία, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, ιατρούς, δικηγόρους, γυμναστήρια, εστιατόρια και κέντρα ομορφιάς είναι μερικές από τις εφαρμογές που θα βρει ο χρήστης μέσα από το mobile application Clickgate.

 

Φυσικά, όλες οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορούν να προσαρμοστούν σε πληθώρα επαγγελματικών ομάδων με κόστος μόνο από 300,00 €.

 

Οι εφαρμογές υποστηρίζουν iPhone, iPad και Android λειτουργικά συστήματα. Αυτό σημαίνει ότι οι εφαρμογές λειτουργούν σε iPhones, Android phones και iPads.

 

Μπες και εσύ στο κόσμο των mobile application και ξεκλείδωσε το μέλλον της επιχείρησης σου!

 

Κατεβάστε την εφαρμογή σε κινητό ή tablet

https://itunes.apple.com/gr/app/clickgate/id885014622?mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.clickgate

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ