Η Barking Well Media του Κοκλώνη αναλαμβάνει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Open – Όλο το παρασκήνιο

Σημαντικό ρόλο στο Open αναλαμβάνει η εταιρεία Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη. Τα δύο μέρη έδωσαν τα χέρια προκειμένου η εταιρεία παραγωγής να αναλάβει μέρος της ψυχαγωγίας και της μυθοπλασίας του τηλεοπτικού σταθμού.

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε – «Secret concept» ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης για το επόμενο live

Το παρασκήνιο της συμφωνίας

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το κανάλι τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχε αβεβαιότητα στους εργαζόμενους για το μέλλον του καναλιού. Επίσης δεν υπήρχαν εξελίξεις για τα συμβόλαια της Μπέτυς Μαγγίρα ή της Ελένης Τσολάκη. Στον τομέα του ψυχαγωγικού μόνο το εξαιρετικά πετυχημένο σήριαλ του Open  «Έρωτας Φυγάς» είχε λάβει «πράσινο φως» για να συνεχίσει την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Εκτός J2US ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη – Τι ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η φημολογία για τις διαπραγματεύσεις του Νίκου Κοκλώνη με το Open.  Συγκεκριμένα σε story στο Instagram φάνηκε ότι ο Νίκος Κοκλώνης βρισκόταν στους διαδρόμους του καναλιού.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Τρίτης ο Νίκος Κοκλώνης και ο διευθυντής της Barking Well Media, Τζόνι Καλημέρης συναντήθηκαν με την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού και συμφώνησαν επίσημα για την συνεργασία τους. Ειδικότερα η Barking Well Media θα αναλάβει μέρος των ψυχαγωγικών παραγωγών του καναλιού.

Ωστόσο αυτή την φορά θα εισέλθει και στην μυθοπλασία. Μετά την επιτυχία του σήριαλ, «ΙQ160»  της Barking Well Media που προβάλλεται από το Star  φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από δημιουργούς που θέλουν να τους αναλάβει η εταιρεία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ