Η Άννα Βίσση στο Πατρινό Καρναβάλι – Η μεγάλη βραδιά που έρχεται στο “Σπίτι με το MEGA”

Στην Πάτρα βρίσκεται η Άννα Βίσση όπου το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων τo soundcheck της μεγάλης βραδιάς για το Καρναβαλικό «Στο σπίτι με το Mega».

«Τιμή μου που με καλέσατε στο Πατρινό Καρναβάλι και ειδικά σε μια χρονιά δύσκολη που δεν μπορούμε να το διασκεδάσουμε έξω στους δρόμους αλλά θα προσπαθήσουμε η μπάντα μου και εγώ να αναπληρώσουμε την “απαγορευμένη” χαρά στους δρόμους» σημείωσε η Άννα Βίσση μιλώντας στο pelop.gr.

Από νωρίς το απόγευμα, στην Πάτρα κατέφθασε το συνεργείο του Mega και της παραγωγής ώστε να ετοιμάσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ο Απόλλωνας, ντύθηκε καρναβαλικά, γέμισε χρώματα και φώτα για να υποδεχθεί την μεγάλη Ελληνίδα σταρ.

Παρών και ο σκηνοθέτης της βραδιάς, γνωστός χορογράφος Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια συμμετέχει κάθε χρόνο στο Πατρινό Καρναβάλι, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Η μαγνητοσκόπηση της εκπομπής θα γίνει απόψε, Τρίτη 22 Φεβρουαρίου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα και αναμένεται να διαρκέσουν έως αργά τη νύχτα, ενώ η εκπομπή θα προβληθεί στις 5 Μαρτίου.

Κατά την διάρκειά της θα προβληθούν βίντεο από το Πατρινό Καρναβάλι, ενώ μέσα στο Δημοτικό Θέατρο θα βρίσκονται και αρκετοί καρναβαλιστές.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ