Η Αγγελική Νικολούλη για την προσωπική της ζωή – Ο λόγος που είναι μόνη

Η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Mega Stories” σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με εξομολογητική διάθεση…

Η παρουσιάστρια μίλησε για τις υποθέσεις που σόκαραν την ελληνική κοινή γνώμη και που η ίδια κατάφερε να φωτίσει μέσα από την μακροβιότερη εκπομπή έρευνας στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε επίσης στον γιο της και στην προσωπική της ζωή.

«Σίγουρα η οικογένεια είναι η σπουδαιότερη ιστορία της ζωής μου. Έμεινα αρκετά χρόνια παντρεμένη κι έχουμε ένα υπέροχο παιδί. Τον θαυμάζω τον γιο μου. Έχει ανοίξει τον δικό του δρόμο κι έχει πετάξει με τα δικά του τα φτερά. Μου λένε πολλοί σκεπτόμενοι σαν τις Ελληνίδες μητέρες, έχεις έναν γιο γιατί δεν τον έχεις μαζί σου; Λέω γιατί; Για εμένα τον έκανα; Στα παιδιά μας δίνουμε αυτά που πρέπει να δώσουμε. Τις βάσεις κι από εκεί και πέρα η ζωή τους ανήκει. Να είμαστε δίπλα τους, στην σκιά τους αλλά όχι μπροστά τους. Δεν θα έλεγα ότι είμαι η κλασσική μητέρα»

Ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης συμπλήρωσε: «Δεν μου έλειψε ποτέ κάτι. Κάπως ήταν πάντα εκεί. Τα συνδύαζε και τα κατάφερνε. Δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο.

“Δεν μπορώ να πω ότι έχω την ανάγκη ενός συντρόφου. Τυχαίνει να είμαι μόνη” ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη σχετικά με την προσωπική της ζωή ενώ υποστήριξε πως οι άντρες φοβούνται τις δυναμικές γυναίκες.

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ