H Realnews σήμερα

Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Ο Γιώργος έδωσε την εντολή!” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία φέρνει στη δημοσιότητα “κατάθεση-φωτιά που εμπλέκει τον πρώην πρωθυπουργό” στην υπόθεση με τη ΜΚΟ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, “υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών και στέλεχος της ΥΔΑΣ “φωτογραφίζει” τον Γ. Παπανδρέου ως πρωταγωνιστή του σκανδάλου με τη ΜΚΟ για τις νάρκες, που… περισυνέλεξε τελικά 9 εκατ. ευρώ”.

Το ρεπορτάζ της Realnews αναφέρεται στον “ρόλο του ανθρώπου των ειδικών αποστολών, Αλεξ Ρόντου, και τις τηλεφωνικές συνομιλίες που αποδεικνύουν ότι ο πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Αποναρκοθέτησης, Κώστας Τζεβελέκος, προετοίμαζε τη διαφυγή του στο εξωτερικό”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Κωδικός: “Γκάφα”!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου σημειώνει χαρακτηριστικά: “Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών επαναλαμβάνει μονότονα ότι μεριμνά και εργάζεται για την απλοποίηση του φορολογικού συστήματος της χώρας. Ομως κατά τη διάρκεια του 2013 εξέδωσε περίπου 1.100 ερμηνευτικές εγκυκλίους για την εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας, συνεχίζοντας την αρνητική εθνική μας παράδοση των τελευταίων δεκαετιών. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 1994 μέχρι σήμερα ο Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος έχει τροποποιηθεί στη χώρα μας 250 φορές με 81 διαφορετικούς νόμους!”.

Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης καλεί την κυβέρνηση να δώσει σήμερα στην «Τρόικα» μάθημα εθνικής αξιοπρέπειας, εν αναμονή της έσχατης δόσης. Σημειώνει ότι η δόλια πατρίδα είναι πνιγμένη στη διαφθορά, με νέα σκάνδαλα να ξεπηδούν «όποια πέτρα και αν σηκώσεις». Ο λαός μας όμως, για πρώτη φορά μονιασμένος και ξεκομμένος από τα κόμματα, είναι αποφασισμένος να θάψει σύσσωμο το παλαιό πολιτικό σύστημα, ακόμη και στη σημερινή μεταστατική μορφή του και να αναδείξει, με τις τρεις εκλογές, νέα ηγεσία που θα φέρει τη θαυματουργή αλλαγή στην Ελλάδα, την πιο όμορφη χώρα του πλανήτη… Γι’ αυτό και καλεί τους νέους να μη φεύγουν στα ξένα. Το μέλλον όλων μας είναι ΕΔΩ!…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– “Οι υπογραφές στα εξοπλιστικά ήταν του Γιάννου και του Τραυλού”. Ο πρώην υφυπουργός Αμυνας Λουκάς Αποστολίδης “δίνει” τον Παπαντωνίου. Απόρρητα έγγραφα της Εισαγγελίας της Βρέμης φέρνουν στο φως τις σχέσεις των εμπόρων όπλων με την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

– Εκρηκτικό κλίμα στο Eurogroup. Μαρία Φέκτερ, υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας: “Προστατεύετε τις συντεχνίες”. Γιάννης Στουρνάρας: “Θα κάνουμε όλα όσα ζητά ο ΟΟΣΑ”.

– Τόμας Μάγερ, Deutsche Bank: “Χωρίς κούρεμα το χρέος σας δεν είναι βιώσιμο”.

– Ντιμπέιτ Αρη-Γαβριήλ. Σπηλιωτόπουλος: “Οχι στους Mαυρογιαλούρους νέας κοπής”. Σακελλαρίδης: “Αν κερδίσουμε, η πτώση του μνημονίου θα είναι ένα βήμα πιο κοντά”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Σ’ αυτήν τη χώρα ορισμένοι από τους πολιτικούς της, μάλιστα τους πιο μοιραίους, μοιάζουν σαν να είναι ένα ντεζαβού του εαυτού τους. Ο κ. Σημίτης “επιστρέφει” με την Ελιά, ο Γιωργάκης επιστρέφει με το καρναβάλι, ενώ ο κ. Γιακουμάτος δεν έχει φύγει ακόμα. Οπως οι αλογόμυγες που δεν εννοούν να αφήσουν το άλογο που απομυζούν, έτσι κι αυτοί οι αναντικατάστατοι…”.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– “Είμαστε και πάλι πολύ κοντά”. Επιστροφή στην ευτυχία για Ντενίση-Πολύζο. Τι απαντούν η ηθοποιός και ο δημοσιογράφος στην “R” για τα σενάρια επανασύνδεσης.

– Ο κρυφός έρωτας της Πηνελόπης. Η καυτή σχέση της ηθοποιού Π. Πλάκα με τον τραγουδιστή Κωστή Μαραβέγια.

– Ισμήνη Νταφοπούλου. Μια δασκάλα στις πασαρέλες! Η 24χρονη εκπαιδευτικός, που μάγεψε τον χώρο της μόδας, δεν ξεχνά το όνειρό της να διδάξει σε μικρούς μαθητές.

– Τάκης Ζαχαράτος: “Θέλω να κάνει πρωινό ο Ρέμος με τη Βανδή του χρόνου και εγώ να λέω τα ζώδια”, δηλώνει στην “R” o γνωστός περφόρμερ.

– Μαζί στη ζωή και στη σκηνή. Η Τάνια Τρύπη θα παίξει στο θέατρο δίπλα στον αγαπημένο της Ανδρέα Βούλγαρη.

– Αλιόσα Γκρίσιν. Η Νατάσα του έκλεψε την καρδιά.

– Κώστας Φραγκολιάς: Τρελά γκάζια με τη Μαρκέλλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ