H Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Το “συνδικάτο” του εγκλήματος!” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει απόρρητη έκθεση-σοκ για τη μαφία των δουλεμπόρων. 

Για πρώτη φορά “πέφτει” φως στη δράση οργανωμένων συμμοριών που έχουν στείλει πάνω από 1 εκατομμύριο πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα. Η έκθεση που αποκαλύπτει η Realnewsαναφέρεται στα “στρατηγεία σε Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και Θεσσαλονίκη και στον Τούρκο μεγαλοεργολάβο που κινεί τα νήματα”. 

Επίσης αποκαλύπτονται: 

– “Οι διαδρομές από το Ιράκ έως την Ειδομένη και ο τζίρος των 6 δισ. ευρώ. 

– Το ξέπλυμα μέσω τραπεζικού κυκλώματος σε Μ. Ανατολή, Β. Αφρική και Ινδία και οι σκοτεινές συναλλαγές με το ISIS. 

– Τα 24 λιμάνια αναχώρησης, οι διασυνδέσεις με την Ελλάδα και η στάση των τουρκικών Αρχών”.

Η Realnews δημοσιεύει επίσης ρεπορτάζ για τον ύποπτο ρόλο Σκοπιανών και Γερμανών στην επιχείρηση της “μεγάλης φυγής” από την Ειδομένη.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας έχει τίτλο: “Η Ευρώπη κινδυνεύει από τους… ηγέτες της!” και το υπογράφει ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Αγαπητός. Ο Γ. Αγαπητός κάνει λόγο για την “αυτοκαταστροφή της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης” και επισημαίνει χαρακτηριστικά: “Τα όνειρα και οι προσδοκίες των εμπνευστών-ιδρυτών της ΕΟΚ, δυστυχώς, αγνοήθηκαν από τις ηγεσίες της Ε.Ε.” και συνεχίζει: “Είναι ανάγκη οι ηγέτες της Ευρώπης να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, για να αποφύγουν τον “ιστορικό τους μηδενισμό”. Μόνον έτσι θα αποφευχθούν η κατάρρευση-διάλυση της Ε.Ε. και η πυροδότηση αποχώρησης χωρών-μελών”.

Ακόμη…

Να ζητήσουν με δημοψήφισμα τη γνώμη του λαού για το προσφυγικό, γράφει στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Αφού μήτε η Σύνοδος Κορυφής των Βρυξελλών, μήτε η παραπαίουσα ελληνική πολιτική ηγεσία τολμούν να λάβουν γενναίες αποφάσεις, καθ’ ότι σύρονται και εκβιάζονται από την αρπακτική Τουρκία. Η προσφυγική κρίση έφτασε στα μη περαιτέρω, με τους συνεχώς αυξανόμενους πρόσφυγες και μετανάστες να συνιστούν κίνδυνο αλλαγής της εθνικής φυσιογνωμίας, όπως ακριβώς το θέλει η ξενοκρατία. Και όπως πρώτος το σχεδίασε ο ανθέλληνας Χένρι Κίσσιγκερ. Η δόλια πατρίδα βρίσκεται ακόμη μια φορά στο χείλος του γκρεμού. Στο παρελθόν την έσυραν φωτισμένοι ηγέτες με κορυφαίους τον Καποδίστρια, τον Τρικούπη ή τον Βενιζέλο. Σήμερα ΠΟΙΟΣ, έστω και θυσιαζόμενος;

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Πάνος Καμμένος: “Θα καταψηφίσω τον Μουζάλα εάν γίνει πρόταση μομφής” – “Εγώ έχω 9 βουλευτές και όχι 50 που χρειάζονται για να κατατεθεί”.

– Ολγα Γεροβασίλη: “Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από λεκτικές αστοχίες, ούτε επειδή κάποιοι βιάζονται να “ράψουν κοστούμια”.

– Νικήτας Κακλαμάνης: “Δεν αποκλείω εκλογικό αιφνιδιασμό τον Ιούνιο”.

– “Πόλεμος” στην Τουρκία. Νέα βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη.

– Υπόθεση Παντελίδη: Το DNA θα λύσει το μυστήριο για το ποιος οδηγούσε το τζιπ”.

– Κώστας Φορτούνης: “Μου αρέσει που θέλουν να είμαι ο ηγέτης του Ολυμπιακού”.

Και στην “Πράβδα’ του Στάθη:

    “Τρεις πρόσφυγες πνίγηκαν στον χείμαρρο που τους χώριζε από τη Γη της Επαγγελίας. Χίλιοι διακόσιοι μπήκαν στη FYROM, χίλιοι διακόσιοι δεν γύρισαν στην Ελλάδα, λέει η ελληνική κυβέρνηση. Πού χάθηκαν χίλιες διακόσιες ψυχές; στις χίλιες διακόσιες μπουνιές που τους έριξαν οι Σκοπιανοί, ή στις χίλιες διακόσιες κουτοπονηριές που κάνουμε εμείς;…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– “Μου έχει κρεμάσει “κουδούνια” ο Τύπος!”. Η μεγάλη έκρηξη της Μαρίας Σολωμού. “Τώρα υπάρχει και η φήμη ότι παίρνουμε ναρκωτικά με τον Μουζουράκη; Θα τον χαλάσω τον μύθο “sex, drugs and rock & roll” και θα πω ότι το natural high είναι το καλύτερο!”, λέει στην “R” η ηθοποιός.

– Ο γάμος μπορεί να περιμένει. Η Ελένη Φουρέιρα και ο Σπυράγγελος Λυκούδης μπορεί να μη σχεδιάζουν άμεσα να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, έχουν όμως βρει ο ένας στον άλλο το ιδανικό ταίρι.

– “Η αγάπη είναι το καλύτερο έπαθλο”. Η Μικαέλα Φωτιάδη, που κατέκτησε τον τίτλο Miss Europe 2016 στον Λίβανο, έχοντας τη συμπαράσταση του συντρόφου της, Γιάννη Μπορμπόκη, μιλά για τη μεγάλη βραδιά και τα όνειρά της.

– Η φλόγα του πάθους καίει ακόμα. Πυκνώνουν οι συναντήσεις της Ν. Γερμανού και του Μ. Ιωάννου, κάνοντας πολλούς να μιλούν για επανασύνδεση.

– Ερωτικά τρίποντα. Ο μπασκετμπολίστας Μιχάλης Κακιούζης και η βολεϊμπολίστρια Ελενα Κουντουρά ζουν έναν παθιασμένο έρωτα, χωρίς να κάνουν σχέδια γάμου.

– “Είμαι φαν του έρωτα”. Η Δανάη Επιθυμιάδη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, αποκαλύπτεται στην “R”.

– Γάμος-εξπρές πριν έρθει ο πελαργός! Ο δημοσιογράφος Β. Λιάτσος και η ραδιοφωνική παραγωγός Ελ. Καρποντίνη θα παντρευτούν σε δύο εβδομάδες, ενώ περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ