H Realnews σήμερα

H Realnews σήμερα

 

Με τίτλο: ” “Καίνε” τον Γιάννο 8 νέοι λογαριασμοί της συζύγου του” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία επισημαίνει ότι “οι Αρχές αναζητούν σε τράπεζα της Γενεύης μίζες από τα υποβρύχια”. Η εφημερίδα αποκαλύπτει: “Με απόρρητο έγγραφό τους οι ελληνικές δικαστικές Αρχές ζητούν από την Εισαγγελία της Ελβετίας να ανοίξουν οι άγνωστοι λογαριασμοί της Σταυρούλας Κουράκου, καθώς από τις έρευνες προκύπτουν βάσιμες ενδείξεις δωροδοκίας του πρώην υπουργού Άμυνας από τη γερμανική εταιρεία HDW/Ferrostaal”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Gianni, don’t forget it!”. O Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Κύριε Γιάννη Στουρνάρα, όχι μόνο δεν πρέπει να ξεχάσετε το “κούρεμα”, αλλά αντίθετα έχετε χρέος να το διεκδικήσετε με πάθος! Και ας πάρουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας την ευθύνη να πουν “όχι”, παρατείνοντας για πολλά ακόμη χρόνια τη σημερινή δηλητηριώδη οικονομική αβεβαιότητα στην Ευρωζώνη… Ας το απορρίψουν εκείνοι! Και όχι εμείς οι ίδιοι, εκ των προτέρων και με το πρώτο “forget it, Gianni”…”.

Με τον τίτλο «Ας μας ακούσουν, γιατί αλλιώς… ξέρουμε να κατεβάζουμε σημαίες!», στο σημερινό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης καλεί τον Γιάννη Στουρνάρα να παρουσιάσει αύριο στους βαρόνους του «Γιουρογκρούπ» την εφιαλτική εικόνα της πατρίδας, έτσι όπως την κατάντησαν τα λαθεμένα μνημόνια τους στα 4 χρόνια της ξένης κατοχής. Σημειώνει όμως και τις ευθύνες των παραταξιακών μονομάχων που αραδιάζουν του κόσμου τα ψέματα εν όψει των εκλογών αντί να μονιάσουν και να συνεργαστούν τουλάχιστον στα εθνικά θέματα. Ούτως ή άλλως, καταλήγει, η πατρίδα πορεύεται προς την έξοδο από την κρίση με ένα λαμπρό μέλλον να διαγράφεται ως το 2021,χάρη στο εξαπλό λαχείο της, μοναδικό στον κόσμο, που ήδη άρχισε να κληρώνεται!..

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Το ΔΝΤ πιέζει για “κούρεμα” 26 δισ. ευρώ. Σκληρή αντιπαράθεση Λαγκάρντ – Μέρκελ για το ελληνικό χρέος.

– Στη Δικαιοσύνη οι πρώτοι ύποπτοι για τη “χρυσή” Ολυμπιάδα. Στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα οι σπατάλες της οργανωτικής επιτροπής υπό τη Γιάννα Αγγελοπούλου και η αξιοποίηση των ακινήτων μετά τους Αγώνες.

– Κυριάκος Μητσοτάκης: “Η επόμενη Βουλή να έχει 200 βουλευτές”.

– Συνέντευξη Θεοδωράκη: “Εγώ καβαλάω μηχανές και όχι καλάμια”. “Δεν θα μαλώσω με τον Τσίπρα για το ποιος είναι το νέο ΠΑΣΟΚ”.

– Δίνουν και “προίκα” 343 εκατ. ευρώ στον Λάτση για το Ελληνικό! Η αξία των ολυμπιακών εγκαταστάσεων είναι μεγαλύτερη από την προκαταβολή των 302 εκατ. που θα λάβει το Δημόσιο για την πώληση της έκτασης.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Η κυβέρνηση σβήνει δάνειο 230 εκατομμυρίων ευρώ από το Μέγαρο Μουσικής, με αντάλλαγμα να δίδονται συναυλίες κλασικής μουσικής στις λαϊκές αγορές όταν τα θύματα της πολιτικής της κάνουν έφοδο για ένα τζάμπα ματσάκι άνηθο. Εύγε!”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο Μπιθικώτσης έφυγε από το σπίτι. Ο γιος του “σερ” του ελληνικού τραγουδιού και η σύζυγός του Ε. Σομαράκη ζουν χωριστά. Σύννεφα στον γάμο του Γρηγόρη και της Εύης.

– Παπαρίζου-Καψάλης: “Λαχταρώ να αποκτήσω ένα παιδί”. Τη μεγάλη επιθυμία της να γίνει μητέρα εκμυστηρεύτηκε η τραγουδίστρια σε φίλους και συγγενείς της στο Μουζάκι Καρδίτσας.

– Σοφία Μανουσάκη. Η νέα μούσα του Κορκολή. Ποια είναι η όμορφη Κρητικοπούλα που βρίσκεται στο πλευρό του μουσικοσυνθέτη.

– Γιώργος Καπουτζίδης: “Εγραψα τις “Σαββατογεννημένες” και έπαιξα έναν ρόλο στη σειρά όχι για να γίνω εξώφυλλο, αλλά για να κάνω τους ανθρώπους να περάσουν όμορφα”.

– Ενας έρωτας-εξπρές για τον Γιούρκα. Ολη η αλήθεια για τη σχέση του πρώην άσου Γ. Σεϊταρίδη με την Κλέλια Πανταζή.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ