H Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: “Πολιτική κίνηση υψηλού ρίσκου!” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία επισημαίνει: “Ο Αλέξης Τσίπρας παίζει τα ρέστα του”.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει “το παρασκήνιο της δραματικής απόφασης για δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου μετά το τελεσίγραφο των δανειστών” αλλά και το “πώς αντέδρασαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες και πώς υποδέχθηκαν την απόφαση του πρωθυπουργού οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Νίκος Φίλης: “Το δημοψήφισμα είναι μήνυμα σε όλη την Ευρώπη. Δεν φοβόμαστε, δεν εκβιαζόμαστε”.

– Μάκης Βορίδης: “Ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να διχάσει τον λαό. Οδηγεί τη χώρα σε εθνική περιπέτεια”.

– Η Κύπρος στέλνει την Ελλάδα στα δικαστήρια. 4 δισ. ευρώ διεκδικεί η Λευκωσία από την Αθήνα. Στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας η κρατικά ελεγχόμενη Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου ζητά αποζημίωση για το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων.

– Ο Καραμανλής, η “ασημένια δραχμή”, ο στρατός του Ρόντου και ο πράκτορας William Basil. Το πόρισμα για τις υποκλοπές και το σχέδιο “Πυθία”.

– Εκθεση Καμμένου: Πώς οι εξοπλισμοί “εκτόξευσαν” το έλλειμμα το 2009.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

    “Οταν η Εύα έφαγε στην Εδέμ το “μήλο” απέκτησε τη γνώση του καλού και του κακού. Ετσι και η ελληνική κυβέρνηση. Επρεπε να φάει “λαχανάκια Βρυξελλών” στις διαπραγματεύσεις, για να αποκτήσει τη γνώση για τη γνώμη του κακού περί το καλό. Οπερ εδει δείξαι…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Το παράπονο της Ζέτας! Πικραμένη είναι η Ζ. Μακρυπούλια. “Με έχουν στον πάγο Mega και ΑΝΤ1 προωθώντας άλλες παρουσιάστριες”, λέει ενοχλημένη στο φιλικό περιβάλλον της η λαμπερή ηθοποιός, έχοντας τη συμπαράσταση του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

– Τέρμα το κρυφτό για Αλκι-Ευγενία. Ο Α. Κούρκουλος και η Ευγ. Δημητροπούλου αποφάσισαν να χαίρονται τον έρωτά τους αδιαφορώντας για τις κάμερες και τους παπαράτσι.

– Ανεβαίνουν τα σκαλιά της Εκκλησίας. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια και η Βάσω Βεργίδου ενώνονται σήμερα με τα δεσμά του γάμου στη Θεσσαλονίκη.

– “Είμαστε μόνο φίλοι με τον Νάσο”. Η Βίκυ Κάβουρα ξεκαθαρίζει τη σχέση που έχει με τον ηθοποιό Ν. Παπαργυρόπουλο.

– Λιάγκας – Σκορδά: Οικογενειακές διακοπές στην όμορφη Τήνο.

– Θ. Παπάζογλου – Β. Τσιρογιάννη: Ετοιμάζουν βαλίτσες για Βέλγιο.

– Καλομοίρα – Γιώργος Μπούσαλης: “Θέλουμε πολύ ένα κοριτσάκι”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ