H Realnews σήμερα 16/9/2018

Με τίτλο: «Εδωσαν αυξήσεις στους εαυτούς τους» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει νέα πρόκληση από τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Μετά το σκάνδαλο της παραγγελίας των δύο θωρακισμένων αυτοκινήτων, η «R» αποκαλύπτει ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο της 18ης Ιουλίου και στη Γενική Συνέλευση της 26ης Ιουλίου αποφάσισαν να διπλασιάσουν σχεδόν τις αμοιβές τους -και των άλλων μελών του Δ.Σ.- καθώς και να αυξήσουν κατά 10% τους μισθούς υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΤΕ.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τα όπλα της Χρυσής Αυγής. Εγγραφο-“βόμβα” για τον Μιχαλολιάκο και τα πρωτοπαλίκαρά του.

– Φώφη Γεννηματά: «Η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει με τις επικίνδυνες δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα». «Η στρατηγική ήττα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η αποτροπή της παλινόρθωσης της Δεξιάς έχουν ως απαράβατη προϋπόθεση ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής».

– Η πρόταση της κυβέρνησης στους Θεσμούς. Τα δύο σενάρια για τις συντάξεις.

– Το σχέδιο Μητσοτάκη για την επόμενη μέρα.

– Νίκος Παππάς: «Το μνημόνιο Μητσοτάκη έχει συνταγές Πινοσέτ».

– Γιάννης Βρούτσης: «Η όποια αύξηση του κατώτατου μισθού θα απορροφηθεί από τη δεύτερη συνεχόμενη μείωση του αφορολόγητου που αποφάσισε η κυβέρνηση».

– Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών: ΕΝΦΙΑ και στα αγροτεμάχια.

– Εχασε τη δίκη ο κουμπάρος του Γιάννου. Ανοίγουν οριστικά οι λογαριασμοί στην Ελβετία.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Μαρία Μενούνος ντύνεται νύφη στην Αρκαδία: «Ο γάμος μου θα είναι ένα πανηγύρι». «Το όνειρό μου να παντρευτώ στην Ελλάδα γίνεται πραγματικότητα», λέει η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος, που θα παντρευτεί τον Οκτώβριο τον σύντροφό της Κέβιν Αντεργκάρο στο χωριό Ακοβο.

– «Προτιμώ τους νεότερους άντρες πια». Μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον κατά 10 χρόνια μικρότερο σύντροφό της, η Λίνα Σακκά λέει στην «R» πως η ηλικία δεν αποτελεί ταμπού στις σχέσεις της.

– «Η ζήλια ανανεώνει τον έρωτα». Η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Μαρία Μπεκατώρου μιλά στην «R» για τη σχέση της με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο και αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικής της ζωής.

– Κάτι τρέχει με την Εύη. H δημοσιογράφος Ευ. Φραγκάκη γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή και εμφανίστηκε με γοητευτικό συνοδό σε νυχτερινή έξοδο.

– Βάφτιση σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ο βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά παίρνει σήμερα και επίσημα το όνομα Απόλλωνας.

– Η Αθηνά μάγεψε τους Βρετανούς. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια Αθ. Μανουκιάν ξετρέλανε κοινό και κριτική επιτροπή με την εμφάνισή της στο stage του βρετανικού «X Factor»

– Κρουαζιέρα για δύο. Ρομαντική απόδραση για την Ελενα Παπαβασιλείου και τον Γιάννη Λεονάρδο με σκάφος στο Αιγαίο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ