H Mενεγάκη απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι κάνει εκπομπή τηλεμάρκετινγκ – ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή το γράμμα μιας τηλεθεάτριας, η Ελένη Μενεγάκη τοποθετήθηκε σχετικά με όλους όσοι την κατηγόρησαν φέτος ότι κάνει εκπομπή τηλεμάρκετινγκ.

“Θέλουμε να σας έχουμε ευχαριστημένους όλους. Ξέρουμε ότι όλα αυτά που σας προσφέρουμε τα χρειάζεστε. Κάποια ειδικά πολύ περισσότερο. Ψάχνουμε και βρίσκουμε τρόπους πώς μπορούμε να έχουμε για να μπορούμε να δώσουμε. Το θέμα δεν είναι να βγάλουμε κέρδος από αυτά. Το θέμα είναι να φτάσουν στα χέρια σας και ξέρω ότι πάρα πολύς κόσμος γίνεται πολύ χαρούμενος όταν τα παίρνει στα χέρια του. Είμαστε στην προσπάθεια” σημείωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στους τηλεθεατές.

“Δεν ξέρω πώς θα είμαστε την επόμενη σεζόν. Από διάθεση είμαι σίγουρη ότι θα δώσουμε και πάλι το 1.000% μας. Όλοι. Όλος ο κόσμος που δουλεύει σε αυτή την εκπομπή. Τίποτα πάντως δεν γίνεται τυχαία. Προσπαθούμε να κρατάμε ισορροπίες, όλα να πηγαίνουν σωστά και να σας ευχαριστούμε με την διάθεση, με τα δώρα μας, με τις στήλες μας. Μπορεί κάπου λίγο να το χάνουμε, κάπου να το βρίσκουμε, κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Πάντως το προσπαθούμε. Το ότι μας το αναγνωρίζετε αυτό έχει για εμάς σημασία. Αυτά ήθελα να σας πω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και εσάς που μείνατε μαζί μας και τις εταιρείες όλες που ανταποκρίθηκαν άμεσα σε ότι ζητήσαμε και με το παραπάνω” κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη. 

 

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Δείτε επίσης:

Σύννεφα στη σχέση Πατέρα – ΑΝΤ1; – ΒΙΝΤΕΟ

O Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Μενεγάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ