Η Γη της Ελιάς: Tο ένοχο μυστικό της Αθηνάς αποκαλύπτεται

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά “Η Γη της Ελιάς” του MEGA.

Η Αθηνά, μετά τον θάνατο του Ιπποκράτη άνοιξε πολλά μέτωπα κυρίως με τον Ισίδωρο, ο οποίος προσπαθεί να την πείσει να του πουλήσει το μερίδιό της από την περιουσία. Μάλιστα, ο ίδιος όταν έμαθε πως εκείνη σκέφτεται να μεταβιβάσει το μισό μερίδιό της στην Μυρτάλη έγινε έξαλλος.

Όπως αναφέρει το MYtv, στα επόμενα επεισόδια ο Κωνσταντίνος βγάζει έναν άσο από το μανίκι του, αποκαλύπτοντας το ένοχο μυστικό της Αθηνάς. Ένα μυστικό που κρατά με νύχια και με δόντια, γι’ αυτό από την ντροπή της θα πουλήσει το μερίδιό της και θα φύγει από τη Μάνη.

Το μυστικό που έχει η Αθηνά αφορά στη μητέρα της, τη Μαρία, η οποία ζει και την κρύβει διότι έχει κάνει φυλακή για φόνο. Ο Ισίδωρος δεν μπορεί να πιστέψει στα αφτιά του και αναλαμβάνει δράση. Αρχικά, αναθέτει σε κάποιους δημοσιογράφους να πάνε στο σπίτι της Μαρίας στο Σούνιο, για να κάνουν ρεπορτάζ σχετικά με τη νέα ζωή της φόνισσας.

Αυτή η εξέλιξη αναστατώνει την Μαρία και ενημερώνει την Αθηνά, η οποία φοβάται ότι είναι θέμα χρόνου να σκάσει το σκάνδαλο και να αποκαλυφθεί η σχέση τους και ό,τι συνέβη στο παρελθόν. Η ζωή της θα καταστραφεί, καθώς θα παρατήσει αυτά για τα οποία μόχθησε και θα φύγει από τη Μάνη.

Ο Ισίδωρος συναντά την Αθηνά για να κάνουν μια συζήτηση αναφορικά με την Μαρία και τη σχέση που έχουν. Η Αθηνά συνειδητοποιεί ότι πίσω από αυτό κρύβεται ο ίδιος και τον ρωτά τι ακριβώς θέλει. Εκείνος την εκβιάζει ότι αν δεν του πουλήσει άμεσα το μερίδιό της από την περιουσία των Βρεττάκων, θα αποκαλύψει το μυστικό της παντού. Η Αθηνά πιστεύει ότι ο Ισίδωρος δεν θα πραγματοποιήσει την απειλή του. Μέχρι που μερικές μέρες αργότερα, το κάνει και τη διασύρει σε όλη τη Μάνη!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ