Μιχάλης Αεράκης: Ο παπάς από τον “Σασμό” για τον ρόλο του και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, για την αγάπη του το ποδόσφαιρο αλλά και για το ρόλο του παπά.

“Οι αλλαγές στη ζωή μου από μικρή ηλικία μου έκαναν κακό, είχα χάσει την ταυτότητα μου” λέει ο Μιχάλης Αεράκης για το γεγονός ότι από μικρή ηλικία άλλαζε περιοχές όπου ζούσαν μαζί με την οικογένεια του. “Αναγκάστηκα από 12 ετών να δουλεύω και έτσι ξεκίνησα να πουλάω λαχεία στο Ηράκλειο. Ένας κοστουμαρισμένος μια φορά κέρδισε τον τρίτο αριθμό, που ήταν 12,5 χιλιάδες, ήταν πολλά λεφτά και ήρθε σπίτι για να μας δώσει ένα δώρο και αφού τον υποδεχτήκαμε έβγαλε από την τσέπη του ένα πενηντάρικο. Διακονάριδες δεν είμαστε του είπε ο πατέρας μου και αυτός έφυγε” λέει ο Μιχάλης Αεράκης.

“Στο σχολείο ήμουν ο χειρότερος μαθητής για αυτό και πήγα σε νυχτερινό σχολείο, ενώ έπαιζα και μπάλα, επιθετικός ήμουν στον ΟΦΗ. Μάλιστα όταν με ζήτησαν από άλλη ομάδα, ο ΟΦΗ δεν μου έδωσε το δελτίο, ήθελαν λεφτά και έτσι τελείωσε για μένα το ποδόσφαιρο” τονίζει ο Μιχάλης Αεράκης.

Ο πρώτος ρόλος του παπά στη σειρά Σασμός

“Στο σχολείο έπαιξα τον πρώτο ρόλο παπά επειδή είχα γένια στην παράσταση “Ένα παιδί μετράει τα άστρα” του Λουντέμη. Ο παππούς μου ήταν παπάς και ήθελε να συνεχίσω τη δουλειά του, όταν όμως το είπα στον πατέρα μου, επειδή με είχε ψήσει, μου έριξε όμως ένα χαστούκι, πήγα δύο μέτρα πίσω, ζαλίστηκα.  Έγινε φασαρία τότε. Τον ρόλο του παπά Μιχάλη στον Σασμό σαν όνομα εγώ τον ζήτησα για να τιμήσω τον παππού μου. Ο ρόλος είχε το όνομα παπά Γρηγόρης” αποκάλυψε ο Μιχάλης Αεράκης.

Δείτε τον Μιχάλη Αεράκη στον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.