Γρηγόρης Γκουντάρας: Ξέσπασε σε κλάματα – «Δεν τους το έδειξαν ποτέ – Τους είπαν ότι πέθανε στην γέννα»

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, στην σημερινή (22/6) εκπομπή “Super Κατερίνα”. Κατά την διάρκεια της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως η γιαγιά της, της είχε πει πως παλαιότερα πολλά παιδιά χάνονταν από τα μαιευτήρια, καθώς τα έπαιρναν από φτωχές οικογένειες, για να τα δώσουν σε ευκατάστατες. Ορμώμενος από αυτά τα οποία είπε η Κατερίνα Καινούργιου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε μία ανατριχιαστική ιστορία. Συγκεκριμένα ανέφερε πως όταν η μητέρα του γέννησε το δεύτερο αδελφάκι του, είπαν στους γονείς του πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό. Όμως ποτέ δεν είδαν το βρέφος και έτσι δεν γνωρίζουν αν αυτό που τους είπαν είναι αλήθεια ή αν έδωσαν κάπου το παιδί. Μάλιστα ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ακολουθεί ο διάλογος

Γρηγόρης Γκουντάρας: Επειδή ήμασταν μία φτωχή οικογένεια και ήμουν εγώ, ο μεσαίος, ο μικρός και ο μεγάλος. Όταν ήμουν ακόμα εγώ και ο μεγάλος, γεννήθηκε ένα τρίτο παιδί, δεν το είδαν ποτέ οι γονείς μου και…

Κατερίνα Καινούργιου: Α έχεις και άλλο αδελφάκι;

Γρηγόρης Γκουντάρας: Δεν ξέρω

Κατερίνα Καινούργιου: Το δώσανε για υιοθεσία;

Γρηγόρης Γκουντάρα: Δεν ξέρει κανείς. Δεν τους το έδειξαν ποτέ. Τους είπαν ότι πέθανε στην γέννα. Και γι’ αυτό μετά από 7 χρόνια, έκαναν τον τρίτο αδερφό. Το είχε καημό η μαμά μου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ