Χρήστος Μάστορας – Δέσποινα Βανδή: Ο λόγος που δεν θα συνεργαστούν τη νέα σεζόν

Στο θέατρο Πέτρας βρέθηκαν τα συνεργεία των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών εκπομπών, απ’ όπου οι Μέλισσες ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους συναυλίες. Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε για τον λόγο, για τον οποίο δεν θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με την Δέσποινα Βανδή.

«Την ερχόμενη σεζόν θα συνεργαστούμε με τον μεγαλύτερο Έλληνα σταρ, τον Σάκη Ρουβά και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Θα είμαστε μαζί στο Έναστρον το χειμώνα» ανέφερε ο Χρήστος Μάστορας, στην αρχή των δηλώσεών του, για την επερχόμενη συνεργασία τους με τον Σάκη Ρουβά.

Ερωτηθείς για τον λόγο για τον οποίο δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με την Δέσποινα Βανδή, απάντησε ότι: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δεν συνεχίζουμε τη συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή. Δεν ήταν δική μας η απόφαση, ήταν κοινή προφανώς. Με τη Δέσποινα περάσαμε την καλύτερη χρονιά μέχρι τώρα».

Προσθέτοντας πως: «Όλοι κάνουν αλλαγές, όλοι θέλουν να γνωρίσουν καινούργια πράγματα και νομίζω μία συνεργασία με τον Σάκη αυτή την στιγμή, είναι κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ και νομίζω το θέλει και εκείνος και ήρθε η κατάλληλη στιγμή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ