First Dates: Δεν άντεξε το αποτυχημένο ραντεβού και ξέσπασε σε κλάματα

Ένα ευχάριστο ραντεβού που κατέληξε όμως σε κλάματα παρακολούθησαν χθες (21/6), οι τηλεθεατές του First Dates.

Το ραντεβού της Όλγας και του Αργύρη φαινόταν πως εξελισσόταν αρκετά καλά. Μάλιστα η Όλγα είχε σχηματίσει την καλύτερη εντύπωση για τον Αργύρη, λέγοντας πως: «Μου άρεσε ο Αργύρης που ήταν αληθινός, δεν φαινόταν να είναι ψεύτικος και με αυτά που έλεγε». Ενώ και ο Αργύρης όταν ρωτήθηκε από την Ζενεβιέβ για το πώς ήταν το πρώτο ραντεβού, δήλωσε ότι: «Ευχάριστο ήταν, σε πρώτη φάση ήταν αρκετά ζωντανό».

Παρ’ ότι λοιπόν όλοι πίστευαν πως το ραντεβού είχε στεφθεί με επιτυχία, όταν οι δύο τους μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής του “Star” για την συνάντησή τους, αλλά και για το κατά πόσον θα έβγαιναν ένα δεύτερο ραντεβού, ο Αργύρης ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον για την Όλγα.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Εντάξει. Εγώ σε θέμα ραντεβού, ας πούμε κάτι στο ερωτικό δεν θα έβγαινα, για φαγητό ας πούμε. Για καφέ όμως, πάντα ανθρώπινα, θα έβγαινα. Αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να καταλάβει κάτι από την πρώτη στιγμή και νομίζω ότι το κατάλαβα, από την πρώτη στιγμή που το είπα. Το κατάλαβα αμέσως. Αυτό».

Η Όλγα αρχικά φάνηκε να συμμερίζεται την άποψη του Αργύρη, εξηγώντας ότι: «Πιστεύω ότι ως φίλοι θα κάναμε πολύ καλύτερη παρέα». Όμως μόλις έμεινε μόνη της, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, κάνοντας εμφανή την στεναχώρια της. «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ» είπε και δεν μπόρεσε να απαντήσει στην ερώτηση του τι είναι αγάπη για εκείνη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της:

Όλγα: Δεν θα πω κάτι συγκεκριμένο, απλά θα πω ότι η αγάπη είναι να έχεις έναν άνθρωπο που να σ’ αγαπάει πραγματικά και να σε σκέφτεται… Γίνεται να μην απαντήσω σ’ αυτή την ερώτηση;

Δημοσιογράφος: Η αγάπη είναι το πιο όμορφο συναίσθημα που μπορεί να έχει κάποιος.

Όλγα: Όταν δεν το έχεις όμως και το χάνεις… Δεν είναι!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ