Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Η Δήμητρα μαθαίνει πως ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου στη σειρά “Η Γη της Ελιάς“, με την Δήμητρα να μαθαίνει πως ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα.

Η νεαρή αστυνομικός της σειράς του “Mega” κατέρρευσε με τον θάνατο του Κίμωνα, αμέσως μετά τον αρραβώνα τους. Ο Κίμωνας δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα του από τους αντιπάλους του στα κυκλώματα των ναρκωτικών. Η Δήμητρα κάνει μεγάλη προσπάθεια να συνεχίσει την ζωή της, μετά την απώλεια του αγαπημένου της και μάλιστα έχει έρθει αρκετά κοντά με τον Ορέστη, με τον οποίο έχουν ήδη ανταλλάξει το πρώτο τους φιλί.

Παρ’ ότι λοιπόν, όλα δείχνουν να εξελίσσονται πολύ όμορφα για τους δύο ήρωες, σύμφωνα με το “TiVi Σίριαλ” η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης θα έρθει αναπόφευκτα. Σε μια ακόμη βόλτα με το σκάφος, ο Ορέστης θα βγάλει την μπλούζα του και η Δήμητρα θα δει τη μεγάλη ουλή από τη μεταμόσχευση καρδιάς. Όταν εκείνη τον ρωτήσει για την ουλή θα της τα αποκαλύψει όλα. Δηλαδή ότι έχει κάνει μεταμόσχευση και ότι βρέθηκε στη Μάνη προκειμένου να μάθει περισσότερα για τον άνθρωπο που του έδωσε την καρδιά του, τον Κίμωνα Καπερνάρο!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ