Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχω στο μυαλό μου να κάνω ξανά πρωινό – Εκεί θα είναι το φινάλε»

Τον τρόπο με τον οποίο θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που του παραχώρησε στο “The 2night Show” ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος εξήγησε πως θέλει να ολοκληρώσει τον κύκλο του στην τηλεόραση, προκειμένου να ζήσει λίγο πιο ανέμελα με τον σύντροφό του.

«Είχα δηλώσει στην Ελένη Μενεγάκη πως ολοκληρώνω τον κύκλο μου στην τηλεόραση γιατί το χρωστάω στον άνθρωπό μου, με τον οποίο είμαστε 14 χρόνια μαζί, να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα. Από αυτό κράτησαν το πρώτο κομμάτι που αφορά την τηλεόραση, ενώ είναι μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε την επιθυμία του να παρουσιάσει ξανά πρωινή εκπομπή, κάποια στιγμή στο μέλλον, έστω και για μία χρονιά ,και έτσι να κάνει «φινάλε». Μάλιστα δήλωσε πως θα ήθελε εκείνη την χρονιά μαζί με ένα, δύο ακόμα άτομα, να μαζέψει ξανά την «παλιά φρουρά» και να κάνει ένα reunion.

«Θα σου πω κάτι και δεν θέλω να στεναχωρήσω ούτε την Κατερίνα, ούτε κανέναν. Τον κύκλο σου στην τηλεόραση θα τον κλείσουμε μαζί. Δεν λέω κάτι, δεν μιλάω ούτε για του χρόνου, ούτε για του παραχρόνου, επειδή έχω στο μυαλό μου να κάνω ξανά έστω και για έναν χρόνο πρωινό. Όταν κάνω ξανά θα ήθελα να μαζέψω όλη την παλιά φρουρά, να κάνω ένα reunion, μαζί με ακόμα ένα, δύο άτομα που έχω στο μυαλό μου και έτσι να κλείσουμε. Εκεί θα είναι το φινάλε! Να με συγχωρέσουν όλοι οι παρουσιαστές που θα είσαστε τότε, θα τους πω, πως θα σας πάρω για το κύκνειο άσμα, για το αντίο μας!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε το απόσπασμα στο 24:26

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ