Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι διακοπές της στην Μύκονο – ΒΙΝΤΕΟ

Τις όμορφες στιγμές που πέρασε στην Μύκονο, μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ, μοιράστηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τους ακολούθους της στο instagram.

Η γυναίκα που έγινε σύμβολο δύναμης, μετά την επίθεση που είχε δεχθεί με βιτριόλι πριν από τρία χρόνια, βρέθηκε πρόσφατα στο “νησί των ανέμων” για να περάσει κάποιες ξέγνοιαστες ημέρες, με την συντροφιά της καλής της φίλης, Αννίτα Ναθαναήλ.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά το τέλος των διακοπών της στο νησί, θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο instagram, οι οποίοι και την στηρίζουν φανατικά, κάποιες από τις στιγμές που έζησε. Έτσι ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της και στην λεζάντα του post, έγραψε: «Υπέροχες αναμνήσεις της Μυκόνου! Είναι πάντα μια απόλαυση, με τον άγγελο μου επί γης», αναφερόμενη στην Αννίτα Ναθαναήλ.

Το πρώην μοντέλο ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μετά την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχθεί και έχει ηγηθεί της προσπάθειας συγκέντρωσης χρημάτων για τις θεραπείες αποκατάστασης της, που δεν μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ιώαννα Παλιοσπύρου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ