GNTM: Ξέσπασε σε κλάματα η Μύρια την ώρα της φωτογράφισης

Η πιο δύσκολη δοκιμασία του GNTM ήταν αυτή στο επεισόδιο της Δευτέρας, για τα κορίτσια και ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και η Mary Vitinaros καλωσόρισαν τα μοντέλα στο υπαίθριο σετ στο κέντρο της Αθήνας.

Το concept, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν, χωρίζεται σε δύο μέρη: στο πρώτο υποδήθηκαν μία σύγχρονη γυναίκα, που φεύγει από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφίζεται λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της – και συγκεκριμένα στο Citroën Ami, που θα κερδίσει η νικήτρια του τελικού- ενώ στο δεύτερο μέρος έπρεπε να μπουν μέσα στο αυτοκίνητό τους να αλλάξουν ρούχα, να φρεσκάρουν το μακιγιάζ και να φωτογραφηθούν στην είσοδο του κλαμπ, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα υπέροχα κοσμήματα Georg Jensen, που φορούσαν.

Τα ζητούμενα ήταν πολλά και δύσκολα και οι απαιτήσεις των κριτών και του φωτογράφου, Κοσμά Κουμιανού, μεγάλες. Όλα τα μοντέλα δυσκολεύτηκαν πολύ ενώ κάποια δεν καταφέραν να ολοκληρώσουν την αλλαγή του outfit μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση.

Η Μύρια, μάλιστα, την ώρα του σετ δεν της βγήκαν οι πόζες όπως θα ήθελε, πιέστηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ