GNTM: Ο νέος κανόνας έκανε τα μοντέλα να “παγώσουν”

Σε άβολη θέση τα μοντέλα του GNTM από τον νέο κανόνα που ανακοίνωσε ο Δημήτρης Σκουλός.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις ήταν ο Θοδωρής με την Ιωάννα και ο Γιάννης με τη Στέλλα.  Ωστόσο δεν θα ήταν οι κριτές αυτοί που θα έπαιρναν την απόφαση για το ποιο ζευγάρι θα ήταν ασφαλές αλλά οι συμπαίκτες τους.

Αυτό σημαίνει ότι όσες φορές θα βρίσκονται οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ενώπιον των κριτών, τον έναν παίκτη θα τον «σώζουν» οι συμπαίκτες του ενώ την τελική απόφαση για το ποιος θα αποχωρήσει, θα την παίρνουν οι κριτές.

«Φέτος, θέλουμε να σας δώσουμε τον λόγο. Θέλουμε να σας εντάξουμε στη διαδικασία αποχώρησης. Θέλουμε να ξέρουμε πώς αξιολογείτε τους συναδέλφους σας. Κάθε φορά που θα βρισκόμαστε στο πλατό θα έχετε την ευκαιρία να σώσετε έναν παίκτη ή ένα ζευγάρι». Τα λόγια του φωτογράφου και κριτή του διαγωνισμού έφεραν σε δύσκολη θέση τους διαγωνιζόμενους μιας και θεώρησαν πως είναι πολύ νωρίς γι’ αυτή τη διαδικασία.

 

Έπειτα από λίγα λεπτά η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε με τον Γιάννη και την Στέλλα να έχουν 10 ψήφους έναντι του Θοδωρή και της Ιωάννας που συγκέντρωσαν 6 ψήφους. Έτσι το ζευγάρι που μπήκε στο σπίτι ήταν ο Γιάννης και η Στέλλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ