Ανατροπή στο GNTM με δύο… επιλαχόντες

Μία καινοτομία στο φετινό GNTM ανακοίνωσε ο Δημήτρης Σκουλός. Συγκεκριμένα, πέρα από την τελική 2οάδα, θα υπάρχουν και δύο επιλαχόντες παίκτες σε περίπτωση που κάτι αλλάξει στην πορεία του παιχνιδιού.

GNTM: Ποιοι είναι οι δύο επιλαχόντες

O Αιμιλιανός Ιωάννης Κλαυδιανός και η Μαρία Νέφρου είναι οι δύο επιλαχόντες που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να μπουν στο ριάλιτι μόδας.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι είχαν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό στο σετ της φωτογράφισης για την πολυπόθητη είσοδο στο σπίτι του GNTM 4, ωστόσο δεν είχαν καταφέρει να πάρουν τα… “κλειδιά”. Οι δυο τους δεν περίμεναν αυτήν την εξέλιξη και πλέον είναι… standby για να μπουν στο σπίτι του GNTM.

 

Αυτή είναι η τελική 20αδα του GNTM – Μεγάλο φαβορί αποχώρησε οικειοθελώς

Το ταξίδι του GNTM μόλις ξεκίνησε. Μετά τις οντισιόν και το ID Catwalk οι 41 υποψήφιοι πέρασαν από την επόμενη διαδικασία για να μπορέσουν να προκριθούν στο σπίτι του GNTM 4.

Πριν από τη δοκιμασία, ένα μοντέλο κέρδισε το πολυπόθητο Golden Pass και πέρασε απευθείας στο σπίτι του GNTM 4. Αυτή ήταν η Ειρήνη Λεμπέση.

Στη δεύτερη φάση του bootcamp, τα υποψήφια μοντέλα δοκιμάστηκαν σε μία επαγγελματική φωτογράφιση.

Πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου, υπό την καθοδήγηση των τεσσάρων κριτών, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλού, Αγγελου Μπράτη και Ισμήνης Παπαβλασοπούλου πλένοντας αυτοκίνητα θέλοντας να εντυπωσιάσουν τους… γείτονες.

Οι 20 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM

Μετά τη φωτογράφιση οι τέσσερις κριτές, Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δήμητρης Σκουλός, ανακοίνωσαν τα 20 μοντέλα που τους κέρδισαν με τις πόζες τους.

Πρόκειται για τους: Αγάπη, Αγγαίος, Μαρία, Βασίλης, Άννα,Κυβέλη, Ηλίας, Ναπολέων, Στέλλα, Ειρήνη, Θοδωρής, Ιωάννα, Ντίνος, Ραφαέλα, Στέλιος, Γιάννης, Όλγα, Θάνος, Μελίνα, Κωνσταντίνος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ