GNTM: Η ξαφνική αδιαθεσία της Βίκυς Καγιά διέκοψε την οντισιόν

Μπροστά από την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σοφρωνίου και την Σοφία Χατζηπαντελή, στο επεισόδιο της Τρίτης στο GNTM πέρασε η 30χρονη Μαρία από την Κύπρο, η οποία πριν συναντήσει τους κριτές παραδέχτηκε πως είναι αγχώδης τύπος κι ότι ωστόσο θα βάλει τα δυνατά της για να είναι χαλαρή. 

Η διαγωνιζόμενη, όταν συστήθηκε στην κριτική επιτροπή, ανέφερε πως ήρθε στο ριάλιτι μόδας για να δοκιμάσει τον εαυτό της, καθώς συμπληρώνει τρία χρόνια αποχής από το μόντελινγκ. Σύμφωνα με τα όσα είπε η Μαρία, η πρώτη της επαφή με το μόντελινκγ ήταν το 2015, όταν βγήκε Μις Κύπρος στα καλλιστεία.

Η διαγωνιζόμενη δίχασε με τα λεγόμενά της τους κριτές, αποσπώντας το πρώτο «όχι» από την Σοφία Χατζηπαντελή, καθώς σύμφωνα με την κριτή η ομορφιά της δεν ήταν αρκετή για να την περάσει στην επόμενη φάση. «Θέλω να δω ταλέντο και δυνατότητες», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή, ψηφίζοντας την αρνητικά.

Στην συνέχεια ακολούθησαν τα δύο «ναι» του Γιώργου Καράβα και του Τάσου Σωφρονίου κι λίγο πριν καθοριστεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας με την ψήφο της Βίκυς Καγιά, η κριτής διέκοψε την διαδικασία, καθώς την έπιασε ίλιγγος και έφυγε από το πλατό. «Μπορώ να κάνω ένα διάλειμμα; Έχω ένα θέμα συγγνώμη παιδιά. Με έχει πιάσει ίλιγγος», είπε η Βίκυ Καγιά.

Η διαγωνιζόμενη αργότερα αποχώρησε από το στούντιο λόγω της διακοπής της Βίκυς Καγιά και όταν επέστρεψε ήταν «άλλος άνθρωπος». «Με συγχωρείς πολύ, αλλά έχω ένα θέμα με την υπότασή μου. Λυπάμαι που σου διέκοψα το momentum», είπε η Βίκυ Καγιά στην διαγωνιζόμενη, στο πλατό.

Η διαγωνιζόμενη με την αλλαγή της συμπεριφοράς της κατάφερε να αποσπάσει και το τελευταίο «ναι» από την Βίκυ Καγιά και πέρασε στο ID Catwalk.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ