GNTM: Φωτογραφία του Βασίλη Παρωτίδη μαρτυρά την πιθανή αποχώρηση του από το ριάλιτι

To GNTM συνεχίζει και φέτος – για τέταρτη χρονιά – να προβάλλεται στο Star και οι τηλεθεατές του παρακολουθούν εν αγωνιωδώς τις αποχωρήσεις των μοντέλων – παικτών του ριάλιτι.

Στο ριάλιτι σόου μόδας συμμετέχουν για δεύτερη χρονιά γυναίκες και άνδρες.

Τι αποκαλύπτει διάσημο Instagram account στο Instagram για φαβορί του GNTM;

Σύμφωνα με την φωτογραφία που δημοσίευσε το διάσημο Instagram account “Soula Glamorous”, φαίνεται να έχει αποχωρήσει εδώ και εβδομάδες το φαβορί του GNTM, Βασίλης Παρωτίδης. Άλλωστε, σύμφωνα με την συμπαίκτριά του Άννα, ο Βασίλης Παρωτίδης έχει εκφράσει σε πολλές περιπτώσεις την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το ριάλιτι σόου.

Τι απεικονίζει η φωτογραφία του λογαριασμού “Soula Glamorous” για τον παίκτη του GNTM;

Η είδηση της πιθανής αποχώρησης του Βασίλη Παρωτίδη βασίζεται στο story που ανήρτησε ο γνωστός λογαριασμός του Instagram. Το story αυτό εμφανίζει τον Βασίλη Παρωτίδη να τρώει με φίλους του. Ο ίδιος λογαριασμός είχε μοιραστεί νωρίτερα με τους ακολούθους της την πληροφορία ότι το νεαρό μοντέλο έτρωγε με φίλους στην εστία Πατρών.

Με το συγκεκριμένο επεισόδιο της περιβόητης αποχώρησης του να μην έχει προβληθεί ακόμα, μένει το ερώτημα για το αν το μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς ή ήταν άλλοι οι λόγοι για τους οποίους έφυγε από το GNTM.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ