GNTM: Δάκρυσε η Καγιά με το μοντέλο από την Ουκρανία – «Είμαστε όλοι δίπλα σου»

Πρώτη μπροστά από την κριτική επιτροπή, στο επεισόδιο της Δευτέρας, 26 Σεπτεμβρίου 2022 στο GNTM, πέρασε η 29χρονη Κάτια που κατάγεται από την Ουκρανία και μένει στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τα ανέφερε η συμμετέχουσα, η αδελφή της βρίσκεται στην Ουκρανία, όπως και οι συγγενείς της, με τον ξάδελφό της μάλιστα να μάχεται στην πρώτη γραμμή. Η διαγωνιζόμενη ανέφερε πως δουλεύει τον τελευταίο χρόνο ως μοντέλο κι ότι όλα τα έσοδά της τα στέλνει στους δικούς της ανθρώπους στην Ουκρανία για να ζήσουν, ενώ εξομολογήθηκε μάλιστα ότι πέρασε κατάθλιψη.

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο σκοπός της είναι να φτάσει στον τελικό και να φέρει την αδελφή της στην Κύπρο.

Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας των κριτών η Βίκυ Καγιά δάκρυσε, μιλώντας στην Κάτια. «Είναι ό,τι πιο συγκινητικό και ό,τι σοβαρό έχει πει κανείς εδώ όλες τις ημέρες. Έχεις ψυχή, είσαι γενναιόδωρη, είσαι μοντελάρα. Εγώ πιστεύω θα το κερδίσεις. Θα το πας μέχρι τέρμα, είτε εδώ είτε έξω και είμαστε όλοι δίπλα σου», είπε η Βίκυ Καγιά.

Η Κάτια συγκίνησε τους τέσσερις κριτές, οι οποίοι θεώρησαν ότι έχει όλο το πακέτο και την πέρασαν με τέσσερα «ναι» στο bootcamp.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ