Νίκος Βέρτης: Προτιμώ να δουλεύω σε σουβλατζίδικο από το να πάω στο Survivor

Ο Νίκος Βέρτης σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο Survivor, στο τραγούδι του «Γιατί το μετανιώνεις», ενώ μοιράστηκε και μια ιστορία από το παρελθόν με τον Νίκο Καρβέλα. 

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο «Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1» και απόσπασμα από την συνέντευξή του προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Σχετικά με την μουσική του επιτυχία, «Γιατί το μετανιώνεις», ανέφερε: «Είδα κάτι να συμβαίνει και βγήκε αυτό το τραγούδι, το έγραψα μέσα σε δυο λεπτά, και όταν ο άνθρωπος αυτός με πλησίασε και μου είπε “τι ωραίο τραγούδι βρε παιδί μου”, του λέω “ευχαριστώ πολύ”. Δεν ήξερε ότι το τραγούδι αυτό ήταν βασισμένο στη δική του ιστορία. Λέει “με εκφράζει τόσο αυτό το τραγούδι”. Δεν έμαθε ποτέ ότι ήταν βασισμένο σ’ αυτόν».

Όταν του τέθηκε το δίλλημα αν θα επέλεγε να δουλέψει σε σουβλατζίδικο ή να πάει στο Survivor ο Νίκος Βέρτης απάντησε: «Σαν το σουβλατζίδικο δεν έχει. Σιγά μην έτρωγα από τα σκουπίδια, μου έλεγαν τα παιδιά ότι έτρωγαν από τα σκουπίδια. Στο σουβλατζίδικο δουλεύω και χωρίς χρήματα».

Όσον αφορά στην ιστορία από το παρελθόν με τον Νίκο Καρβέλα ο Νίκος Βέρτης περιέγραψε ότι: «Είχαμε κάνει κοπάνα από το σχολείο που δεν έκανα ποτέ κοπάνες εγώ- και από τους Αμπελόκηπους είχαμε κατέβει εδώ στην παραλία (Θεσσαλονίκης). Μας σταμάτησε ο Νίκος Καρβέλας που μας έδωσε 1000 δραχμές για να πάμε να πάρουμε δύο μεγάλα παγωτά πυραύλους για να κάνουμε γύρισμα στο βιντεοκλίπ. Ήταν μαζί με την Άννα Βίσση και κάναμε εμείς τους κομπάρσους και πηγαινοερχόμασταν με τα ποδήλατα. Ήταν για το τραγούδι ο Τελευταίος Χορός».

Για το πρόσφατο περιστατικό, με τον έλεγχο που έκανε η αστυνομία στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται και προκάλεσε τον εκνευρισμό του ο Νίκος Βέρτης σημείωσε: «Υπήρχαν πολλές καταγγελίες στο μαγαζί απ’ ό,τι κατάλαβα. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά την περιοχή, δεν είναι κατοικημένη. Το αεροδρόμιο έχει τα διπλάσια ντεσιμπέλ. Υπήρξε ένας έλεγχος από την αστυνομία, μπήκε μέσα στο μαγαζί, τον έκανε κανονικότατα και δεν βρήκε καμία παράβαση. Έφυγε. Μετά από λίγο ξαναγύρισε, ξαναέκανε έλεγχο, έφυγε κι ήταν όλα κανονικά. Ξαναγύρισε μετά από λίγο για τρίτη φορά και έκανε τον ίδιο έλεγχο. Όταν λοιπόν, σε ελέγχουν για το ίδιο πράγμα τόσες φορές, αρχίζεις να χάνεις την υπομονή σου», είπε ο τραγουδιστής.

Και συνέχισε ο Νίκος Βέρτης: «Δεν έχω αρνηθεί ποτέ όπου τραγουδάω, ούτε επιτρέπω σε κάποιον επιχειρηματία που συνεργάζομαι, να μην γίνονται οι έλεγχοι, προσπαθούμε πάντα να είμαστε τυπικοί και να τηρούμε τον νόμο. Απλά σε κάποια πράγματα πρέπει να δούμε και την πραγματικότητα. Δηλαδή μπαίνει ένας αστυνομικός μέσα σε ένα κατάστημα με ένα ηχόμετρο που μετράει τα ντεσιμπέλ. Εγώ είμαι καλλιτέχνης, είμαι μουσικός και έχω φάει τη μισή μου ζωή μέσα σε ένα στούντιο να ελέγχω και να επεξεργάζομαι τον ήχο. Δεν μπορεί ένας αστυνομικός να έχει καλύτερη άποψη στον ήχο από εμένα και με προσβάλλει το γεγονός να μου πει ότι δεν κάνω κάτι καλά. Έχω πολύ μεγάλη αγάπη και θέλω η ποιότητα του ήχου σε ένα μαγαζί που τραγουδάω να είναι καλή. Σίγουρα δεν θέλω να τραυματίσω κανενός τα αυτιά. Δεν έχω ακούσει ποτέ παράπονο από κάποιον».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ