Λάουρα Νάργες: «Λύγισε» on camera για τον νεογέννητο γιο της

Στιγμές ευτυχίας, έπειτα από την γέννηση του γιου τους, ζουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, μαζί με τον τραγουδιστή έλαβαν εξιτήριο από το μαιευτήριο, με τους δύο τους να μιλούν συγκινημένοι στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί.

«Συγγνώμη, αλλά κλαίω όλη μέρα. Είναι η μέρα που θα πάμε όλοι μαζί στο σπίτι μας, ξεκινά και επίσημα ένας πολύ σημαντικός και όμορφος νέος κύκλος στην ζωή μας. Είμαστε μια μικρή οικογένεια, το θέλαμε τόσο πολύ από τις πρώτες δυο εβδομάδες που τα φτιάξαμε με τον Χρήστο πριν ένα χρόνο και μας ήρθε με το καλό και τον αγαπάμε πάρα πολύ. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Να είναι πάντα υγιέστατος, χαρούμενος, ευτυχισμένος και να μεγαλώσει σε ένα όμορφο περιβάλλον και να τον ετοιμάσουμε όσο καλυτέρα γίνεται και μπορούμε για την ζωή. Ανυπομονούσα για τον ρόλο της μαμάς. Το νιώθω το μητρικό ένστικτο, το έχω ήδη. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη», είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” η Λάουρα Νάργες, η οποία λύγισε μιλώντας για τον γιο τους.

«Ένα θα πω, αν μπορούσα να θηλάσω εγώ, θα το είχα κάνει. Είχα την τύχη να μην πάω δουλειά εκείνη την ημέρα και έτσι πήγαμε στο ιατρείο για προληπτικούς λόγους και μας είπε πως γεννάμε», πρόσθεσε ο Χρήστος Σαντικάι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ