GNTM: Αυτή είναι η τελική 5αδα του διαγωνισμού – ΒΙΝΤΕΟ

Πέντε είναι πλέον τα εναπομείναντα μοντέλα στο GNTM, καθώς στο επεισόδιο της Δευτέρας ένα από τα μοντέλα δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από τον διαγωνισμό μόδας.

Τα 6 επίδοξα μοντέλα βρέθηκαν αντιμέτωπα με μια ακόμη απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης. Η διαφημιστική φωτογραφική καμπάνια για το αυτοκίνητο-έπαθλο του GNTM 4 εμπνεύστηκε από μία από τις πιο εμβληματικές στιγμές της μόδας διαχρονικά.

Και αυτή η στιγμή δεν είναι άλλη από το κλείσιμο του show του Alexander McQueen για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 1999 με πρωταγωνίστρια την Shalom Harlow, που αποτέλεσε πραγματική τομή στη μόδα για τη μετάβαση της στον 21ο αιώνα.

Το concept προσαρμόστηκε και αναβίωσε με πολλή συγκίνηση για χάρη του διαγωνισμού, καθώς αποκλειστικά για το GNTM 4 κατασκευάστηκαν  ειδικές κεφαλές, που πετούσαν χρώμα και προσαρμόστηκαν σε ρομποτικούς βραχίονες.

Τα μοντέλα φορούσαν custom-made ρούχα Angelos Bratis και έγιναν ζωντανοί εικαστικοί καμβάδες, σε μια fashion χορογραφία με τα ρομπότ. Το λυρικό αποτέλεσμα απαθανάτισε  ο φωτογράφος Αντώνης Γιαμούρης σε μια διπλή λήψη, που συνοψίζει απόλυτα τη φιλοσοφία και το ύφος της καμπάνιας του αυτοκινήτου.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε ο Κωνσταντίνος, ο οποίος εντυπωσίασε τους κριτές.

Tα μοντέλα που είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες ήταν ο Αγγαίος και η Αγάπη. Τελικά το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM ήταν η Αγάπη. Τόσο τα υπόλοιπα μοντέλα, όσο και οι κριτές δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνηση τους μετά την αποχώρηση της Αγάπης.

 

Η τελική πεντάδα του GNTM είναι ο Κωνσταντίνος, η Κυβέλη, η Όλγα, η Ειρήνη και ο Αγγαίος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ