Γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν η φωνή του “Έλληνα” Ντόναλντ Ντακ

Γνωστός ηθοποιός ήταν η φωνή του Ντόναλντ Ντακ σε όλες τις παλιές μεταγλωτίσσεις. Πραγματικά δεν πήγαινε καν ο νους ποιος θα μπορούσε να είναι, μέχρι που το αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή the dot, άφησε πραγματικά άναυδους τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη, όταν αποκάλυψε ότι αυτός ήταν η φωνή του Ντόναλντ Ντακ σε όλες τις παλιές μεταγλωτίσσεις. Μάλιστα, για να αποδείξει ότι ήταν αυτός ο Ντόναλντ άρχισε να μιμείται τη φωνή της θρυλικής πάπιας της Disney.

Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός: “Ένα πράγμα που έχω μετανιώσει πάρα πολύ, που δεν είχα κάνει, ήταν τότε που έκανα τον Ντόναλντ Ντακ… -σε όλες τις παλιές μεταγλωττίσεις, εγώ είμαι ο Ντόναλντ… Είχα το μονοπώλιο, μόνο εγώ το έκανα, κανένας άλλος.

Μετά ήρθε ένας άλλος που το έκανε με τον λαιμό, αλλά το σωστό είναι με το μάγουλο.  Το κάνω όπως το έκανε ο οriginal. Ο οroginal Ντόναλντ ήταν ένας παππούς με μάγουλα μεγάλα. Είναι με το μάγουλο, είναι πνευστό, δεν είναι με το λαρύγγι ο Ντόναλντ” τόνισε.

“Μετά βγήκαν κάποιοι που το κάνανε και ακουγόταν και καταλάβαινες και πολύ καλά τι λέγανε, πολύ πιο καθαρά, γιατί μιλάγανε με το λαρύγγι. Τότεπ ου έκανα τον Ντόναλντ μου ήρθε πρόταση από την Disney να πάω στο Λος Άντζελες και να το κάνω εκεί, στα αμερικάνικα…

Είπα θα αφήσω τις όλες δουλειές μου εδώ να πάω να κάνω τον Ντόναλντ στην Αμερική; Ο βλάκας! Θα έκανα τον Ντόναλντ και μετά κάτι άλλο… Δεν πήγα και είναι κάτι που το έχω μετανιώσει. Είναι το μόνο που μου έχει μείνει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ