Κωνσταντίνος Καζάκος: Δεν πιστεύω στον Θεό – Τι είπε για το ενδεχόμενο να κάνει τρίτο γάμο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος αναφέρθηκε στην μητέρα του Τζένη Καρέζη που έφυγε από τη ζωή όταν εκείνος ήταν 23 ετών, στη σχέση του με τις πρώην συζύγους τους καθώς και στο γεγονός ότι δεν πιστεύει στον Θεό.

“Στον Θεό δεν πιστεύω, όχι. Δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω και μας κανονίζει το μέλλον μας, συγγνώμη. Έχει προχωρήσει το πράγμα. Δεν έχω υπαρξιακό. Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά είναι κάτι το οποίο θα μου συμβεί. Είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή μας. Ο θάνατος ήταν φίλος των ανθρώπων και θα είναι. Όταν έρχεται φυσικά και δεν έρχεται βίαια, είναι λύτρωση. Λυτρώνεται ο άνθρωπος από όλα αυτά που τον ταλαιπωρούν όταν έχει φτάσει πια 80 – 90 ετών. Για αυτό μπορεί κάποιος να πονάει και όταν σβήσει να χαμογελάσει το πρόσωπό του” ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρηση στην εκπομπή ‘Μεσάνυχτα’.

“Ήμουν 23 ετών όταν έφυγε η μητέρα μου. Δύσκολη εποχή. Ήταν το πρώτο χαστούκι που έφαγα. Διαλύθηκε το ροζ συννεφάκι ξαφνικά. Μέχρι τότε ήμουν ένας άνθρωπος προστατευμένος από τη ζωή, δεν είχα αντιμετωπίσει καμία δυσκολία, όλα πήγαιναν πολύ ωραία, ομαλά. Άλλαξαν πολλά πράγματα και στο πώς αντιμετωπίζω τον κόσμο και σε εμένα μέσα μου. Μπήκαν κάποια τείχη προστασίας. Προσπαθούσα να κρατήσω τον Κωνσταντίνο καλά και να μην τον κάνω να πονέσει τόσο πολύ ξανά. Ύψωσα τείχη. Εγώ την μητέρα μου έχασα. Τη μάνα μου λυπήθηκα που έχασα, τη μάνα μου πένθησα. Η Καρέζη σαν ηθοποιός ήταν μια μεγάλη απώλεια για όλη την Ελλάδα. Αλλά δεν με ένοιαζε αυτό, καθόλου… Μετά την απώλειά της έγινα περισσότερο δυσπρόσιτος. Τώρα έχω ηρεμήσει. Έχει καταπραϋνθεί το πονεμένο σημείο. Αλλά πιο μικρός ήμουνα”, είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος αναφερόμενος στον θάνατο της μητέρας του.

“Είμαι αφοσιωμένος στις γυναίκες. Έχω καλές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου. Άμα υπάρχουν παιδιά πρέπει οι γονείς να βάζουν στην άκρη τα προσωπικά τους και να είναι καλά για τα παιδιά, να υπάρχει συνεννόηση. Είμαι υπέρ της συνεπιμέλειας… Δεν το έχω σκεφτεί να κάνω τρίτο γάμο. Δεν είναι καθόλου στα άμεσα σχέδια μου, δεν το αποκλείω, είμαι ελεύθερος, δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν φοβάμαι τίποτα και δεν ελπίζω τίποτα”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ