Γιώργος Σουξές: Σε ποια σειρά θα συμμετέχει μετά τις Άγριες Μέλισσες

Ο Γιώργος Σουξές σε νέα συνέντευξή του στο 7 Μέρες Tv μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό βήμα, μετά τις Άγριες Μέλισσες. Σε ποια σειρά θα τον δούμε τη νέα σεζόν;

Και τώρα, μετά τίς Μέλισσες τι;

Διαφάνι – Πλάτανος, ένα χωριό πιο κάτω. Ο Προύσαλης μέσα σε όλα τα δυσάρεστα που συνέβαιναν στο Διαφάνι, είχε ως προσωπικότητα κάτι το χαρούμενο ως και κωμικό, με τις ατάκες που έλεγε. Αγαπήθηκε από τον κόσμο ως αλέγρος άνθρωπος μέσα σε ένα δραματικό σίριαλ. Για αυτό φέτος θα πάω σε μια αμιγώς κωμική σειρά, το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο και ξεκινώ ήδη γυρίσματα. Κακά τα ψέματα, είμαι κωμικός ηθοποιός και στην Επίδαυρο έχω παίξει σε αττική κωμωδία. Ο κόσμος θεωρεί ότι ο Σουξές είναι ένας καλός άνθρωπος επειδή έπαιξε τον Προύσαλη. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Λεωνίδας Κακούρης είναι κακός άνθρωπος, σαν τον Δούκα. Αν και για εμένα, ο Δούκας δεν ήταν κακός αλλά άπληστος. Όπως κι ο Ακύλας δεν ήταν κακός αλλά ημίτρελος. Αυτός που ήταν πράγματι κακός ήταν ο Βόσκαρης. Αλλά τι θα πει αυτό; Ότι ο Χειλάκης κι ο Μπισμπίκης δεν είναι καλοί άνθρωποι; Είναι κι οι δύο υπέροχοι κι επιπλέον εξαιρετικοί ηθοποιοί.

Ποιος είναι ο Θύμιος, ο νέος σας ρόλος;

Ένας φοβερός και τρομερός κουτσομπόλης. Καλός άνθρωπος αλλά θέλει να τα ξέρει όλα και να τα ανακατεύει όλα. Η σειρά αυτή, ο Πλάτανος, έχει αγαπηθεί πολύ εδώ και δύο χρόνια στην ΕΡΤ. Κι όχι τυχαία. Κι αυτή διαδραματίζεται σε ένα χωριό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ