Γιώργος Λιανός: Τι αποκάλυψε για το Survivor All Star—Η αλλαγή στην ημερομηνία της πρεμιέρας του The Voice

Τι ανέφερε ο Γιώργος Λιανός για το «Survivor All Star» και το «The Voice»

Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» της Παρασκευής βρέθηκε ο Γιώργος Λιανός. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το Survivor All Star.

«Θα κάνουμε το Survivor μετά το The Voice», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε: «Το All Star είναι στα χέρια των παλιών παικτών. Θα πρέπει για να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια να συγκεντρώσουμε έναν αριθμό παικτών και να έχουν συμφωνήσει από τώρα για αρχές Γενάρη ή τέλη Δεκέμβρη που θα ξεκινήσει το πρότζεκ. Να έχουμε μια έγγραφη συναίνεσή τους».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει Survivor All Star ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Κοίτα δεν θέλω να μαθευτεί… αλλά αρκετά άτομα έχουν ήδη συμφωνήσει. Είμαστε κοντά στον επιθυμητό αριθμό που θα μας κάνει να πούμε ότι… ναι έχουμε All Star».

Ο Γιώργος Λιανός σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε πως η πρεμιέρα του “The Voice” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, αντί για την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 που είχε αρχικά οριστεί να επιστρέψει το μουσικό talent show στην μικρή οθόνη.

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.