Ανδρέας Μικρούτσικος: Η συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε για παίκτρια του Dream Show—«Είπα θα παραιτηθώ»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πως μια κοπέλα είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, όταν ο ίδιος παρουσίαζε το «Dream Show», με αφορμή τα όσα ανέφερε ο σύμβουλος ψυχικής υγείας Γιώργος Λάγιος για το GNTM, σχετικά με τις τραυματικές συμπεριφορές που, όπως υποστηρίζει, βιώνουν άτομα που συμμετέχουν σε κάστινγκ. 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε πως το γεγονός δεν είχε γίνει γνωστό, με τον παρουσιαστή να αποκαλύπτει και το πώς ο ίδιος αντέδρασε. «Είπα θα παραιτηθώ, αν αφήσετε έτσι αυτό το κορίτσι», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε: «Έβλεπε την μάνα της μάλιστα, η οποία την πίεζε. Πήρα κόρη και μάνα και τις πήγα στον Αρχιεπίσκοπο που ζούσε τότε».

Νωρίτερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Θα συνηγορήσω ότι η παραγωγή που κάνει τηλεοπτικά σωστά την δουλειά της με αυτό το υλικό που είδε θα έχει ενθουσιαστεί, γιατί το υλικό είναι ελκυστικό, το να βλέπουμε το παίδεμα του άλλου, από το να βλέπω κάτι και να ψάχνω ένα ταλέντο. Αυτά τα talent show είναι χοντρό ριάλιτι, γιατί στηρίζονται στα όνειρα ενός παιδιού».

«Το μόνο που μπορεί να διαφοροποιεί είναι η ευγένεια των ανθρώπων. Αυτή την καταπίεση ασκείται, γίνεται θέαμα και δίδαγμα», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ