Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά: Ένταση στον “αέρα” για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό με αφορμή τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου και τις δηλώσεις της για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η γνωστή Dj καλεσμένη στο “Love it” υπονόησε πως μοντάραν όσα είπε στο Πρωινό την περασμένη εβδομάδα και αυτό έγινε αιτία να υπάρξει ένταση ανάμεσα στους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

“Αχ βρε Μάγκυ μου, την αγαπάω, αλλά το έκανε χειρότερο… Το έκανε χειρότερο” είπε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ η Φαίη Σκορδά διαφώνησε υποστηρίζοντας ότι “δεν το έκανε χειρότερο”. Τότε ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε να παίξει το βίντεο με τις αμοντάριστες δηλώσεις της. Η Φαίη Σκορδά είχε τις αντιρρήσεις της, αλλά τελικά προβλήθηκε το αμοντάριστο βίντεο και ανέβηκαν περισσότεροι οι τόνοι ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές. “Το αμοντάριστο είναι χειρότερο γιατί το υπερτονίζει. Εμείς την προστατεύσαμε. Η εντολή μου στους συνεργάτες μας ήταν να την προστατεύσουμε και την προστατεύσαμε. Το αμοντάριστο την εκθέτει περισσότερο” επεσήμανε ο Γιώργος Λιάγκας.

“Δεν πειράζει” είπε η Φαίη Σκορδά και ο παρουσιαστής αντέδρασε: “Ε, πώς δεν πειράζει; Δεν μπορεί να βγαίνει σε άλλες εκπομπές και να λέει ότι μου μοντάρανε… Πάρτε και το αμοντάριστο τώρα που είναι χειρότερο… Εσύ που είσαι υπέρμαχος του #metoo στην Ελλάδα, συγγνώμη τώρα, αλλά θα τα βάλω μαζί σου τώρα… Εσύ που ένα χρόνο εδώ δίνεις τη μάχη σου και έχεις θέσεις έντονες… όταν βγαίνει κάποιος και λέει “πώς είσαι έτσι;” άρα δεν έχεις δικαίωμα γιατί πρέπει να σε εξιτάρει και το σώμα για να καταγράψεις, δεν σε ενοχλεί εσένα αυτό; Αυτό λέει!”.

Άσε με να απαντήσω! Μέσα στην πρόταση είπε “το σώμα είναι!” Καταλαβαίνει ότι Μέσα σ αυτήν την πρόταση αλλά πρέπει να έχεις συναισθηματική ευφυία για να καταλάβεις τι λέει! Είπε η ίδδια “μα το σώμα είναι!” Αναρωτήθηκε! Ρητορική είναι η ερώτηση… Ήταν λάθος η τοποθέτησή της, αλλά δεν είναι ένα πρόσωπο ή η διάθεσή της, η πρόθεσή της, ή η τοποθέτησή της να το βάλεις τώρα σε ένα τέτοιο θέμα, μειώνεις τη σημαντικότητα του θέματος!” επέμεινε η Φαίη Σκορδά ενώ ο Γιώργος Λιάγκας φώναζε “είπε πώς τη βρίσκει με την πάρτη του με το σώμα αυτό!”.

Σημειώνεται πως η γνωστή DJ είχε προκαλέσει αντιδράσεις με τις δηλώσεις της στην εκπομπή του ΑΝΤ1 την περασμένη εβδομάδα όταν αναφερόμενη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον σάλο που είχε προκληθεί μετά τις καταγγελίες εναντίον του είχε πει μεταξύ άλλων:

“Είναι απίστευτο. Απορώ με το θράσος του. Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό, είναι αδιανόητο. Είναι δυνατόν να μην ντρέπεται ο ίδιος να πρωταγωνιστεί με αυτό το απαράδεκτο σώμα, με όλο αυτό το απαράδεκτο πακέτο; Υποτίθεται ότι θες να είναι κάτι που θα σε εξιτάρει, δεν ντρέπεται; Είναι θρασύτατα τραγικό και απαράδεκτο αυτό που έκανε στα κορίτσια. Είναι πάρα πολύ κακό να μην σέβεσαι τον άλλον. Αλλά και από την άλλη, με την πάρτη του πώς τη βρίσκει;”

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it του ΣΚΑΪ την Τετάρτη η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έδωσε διευκρινίσεις: “Φυσικά και δεν έχει να κάνει με τον σωματότυπο του Στάθη, αλλά λέω, είναι δυνατόν να ντρέπεται μόνο η κοπέλα και να μην ντρέπεται και ο ίδιος; Γιατί πρέπει να νιώθει άσχημα η γυναίκα και δεν νιώθει άσχημα και ο άντρας; Φυσικά και δεν κάνω bodyshaming. Δεν έχω κανένα μένος απέναντι στον Στάθη, ίσα ίσα που μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Έβλεπα την εκπομπή με χαρά, με αγάπη.

Στενοχωρήθηκα που φέρθηκε έτσι. Νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτό που έχει κάνει και δεν θέλω να πάρω το μέρος του. Απλά, είναι τραγικό και για την κοπέλα και γι’ αυτόν”, εξήγησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ