Γιώργος Κατσαούνης: Για ποιον παίκτη είπε ότι “θα του κοπεί η μαγκίτσα”

Στο Survivor και συγκεκριμένα το επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τον Γιώργο Κατσαούνη να σχολιάζει τον νέο παίκτη των Διασήμων, Άρη Σοϊλέδη.

Ό αγρότης του Survivor, αν και έχασε από τον γνωστό ποδοσφαιριστή, τόνισε ότι ο ίδιος δεν εντυπωσιάστηκε, ενώ τον ενόχλησε που είδε ότι ο παίκτης της ομάδας των Κόκκινων έδειξε να έχει αρχηγικές τάσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “αυτό δεν είναι καλό”.

“Ο Άρης Σοϊλέδης, ναι μεν καλός, ναι με κέρδισε παρόλο που έχω εμπειρία στους στίβους. Μπράβο του, αλλά δεν με εντυπωσίασε γιατί τον έβλεπα στον πάγκο ότι είχε ηγετικές τάσεις. Είναι σχεδόν σαν τον Πιλίδη, σχεδόν, αλλά δεν είναι Πιλίδης. Ο Πιλίδης είναι ένα άλλο κομμάτι, τέλειο ήθος. Ενώ είναι αρχηγόπουλο, δεν το έπαιξε ούτε μια φορά αρχηγόπουλο”, ανέφερε ο Τσακατσούκας, μιλώντας στην κάμερα.

“Ακόμα δεν μπήκε ο Άρης Σοϊλέδης, βγάλαμε και θεό του πολέμου. Δεν ξέρει όμως ότι ο Άρης ο Θεός του πολέμου είχε χάσει κάποτε στον Τρωικό Πόλεμο από την Αθηνά. Είχε αρχηγικές τάσεις από την πρώτη μέρα και αυτό δεν είναι καλό. Θα του κοπεί η μαγκίτσα», είπε στη συζήτησή του με τον συμπαίκτη του, Σάββα Κάλφα.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε ο Γιώργος Κατσαούνης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ