Σίσσυ Χρηστίδου: Το βίντεο – αφιέρωμα σε καλεσμένο που την έκανε να δακρύσει στον “αέρα”

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Σίσσυ Χρηστίδου ήταν το πρωί της Κυριακής ο Τζώνη Καλημέρης. Λίγο πριν μπει στο πλατό το γνωστό τηλεοπτικό στέλεχος και κουμπάρος της παρουσιάστριας, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε τον λόγο που στο παρελθόν δεν ήθελε να βγαίνει έξω μαζί με εκείνον και την σύντροφό του Χριστίνα Κοντοβά.

Συγκεκριμένα, προτού εκφωνήσει την είσοδο του Τζώνη Καλημέρη στην τηλεοπτική τους παρέα, η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Από τη δουλειά δεν τον ήξερα πάρα πολύ καλά. Ήταν πάντα CEO, διευθυντής στα κανάλια αλλά δεν είχαμε ιδιαίτερη επικοινωνία. Μετά, ξεκινάμε εκπομπή εμείς στο Open και έρχεται ο Τζώνη διευθυντής, είχε όμως ήδη σχέση με τη Χριστίνα την Κοντοβά και της λέω, “κοίτα, εγώ επειδή δε θέλω να τα μπλέκω αυτά, δε θέλω πολλά πολλά με τους διευθυντές μου, δε θα βρισκόμαστε με τον Τζώνη όσο είναι διευθυντής μου». Με παρακάλαγε η Χριστίνα να πάμε για ένα φαγητό, εγώ όχι. Όταν σταμάτησε να είναι διευθυντής μου, εκεί τον γνώρισα καλά και πλέον είναι ένας δικός μου άνθρωπος».

Στη συνέχεια, η εκπομπή πρόβαλλε και ένα βίντεο, αφιερωμένο στον Τζώνη Καλημέρη, το οποίο έκανε την Σίσσυ Χρηστίδου να συγκινηθεί.

«Ωραίος τύπος», ήταν το πρώτο σχόλιο που εκάνε με χιούμορ ο Τζώνη Καλημέρης, αφού τελείωσε το αφιέρωμα, με την Σίσσυ Χρηστίδου να δακρύζει στον “αέρα” της εκπομπής.

«Πολύ ωραίος τύπος. Εγώ συγκινήθηκα που το είδα, αλλά εντάξει, είμαι εμπλεκόμενη συναισθηματικά μαζί σας. Κοίτα τώρα τι έπαθα. Δεν το έχω πάθει σε άλλα κι άλλα», εξομολογήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα συνέβησαν στον “αέρα” της εκπομπής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ