Γιώργος Ασημακόπουλος: Η αποκάλυψη για το Survivor – «Οι Διάσημοι δεν κοιμούνται στην καλύβα τα βράδια»

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε σήμερα (16/1) καλεσμένος ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή, ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε στο αν δέχθηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο νέο κύκλο και αποκάλυψε ότι η ομάδα των Διασήμων δεν κοιμάται στην καλύβα της.

Ερωτηθείς για το αν φέτος του έγινε πρόταση για το Survivor, ο Γιώργος Ασημακόπουλος είπε: «Είχα δεχθεί κάποια τηλέφωνα, αλλά τώρα δεν είμαι στην φάση να μπω ξανά στο Survivor, ούτε σωματικά, ούτε ψυχικά. Τα ποσά που ακούγονται ισχύουν, τα έχω ακούσει, είναι πολλά τα λεφτά».

«Σας έχω ένα πολύ ωραίο ρεπορτάζ από έγκυρες πηγές. Οι Διάσημοι δεν κοιμούνται στην καλύβα τα βράδια. Πηγαίνουν και κοιμούνται στην «καλύβα» των ρεπόρτερ των βραδινών. Φεύγει δηλαδή το πρωινό crew και έρχεται το βραδινό crew. Έχει σκεπή. Δεν ξέρω αν έχει φαγητό, μπορεί να έχει κανένα κάδο αφημένο. Βλέπω ότι αυτά εμάς δεν μας τα έκαναν», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Τέλος, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι ανέφερε: «Θα ήθελα να είμαι μέσα στο Survivor, τα χρήματα είναι πάρα πολλά, είναι πάρα πολύ καλά. Αλλά μετά σκέφτομαι την καλύβα, την βρωμιά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ